Unreal Engine Türkiye | Topluluk

Orjinalini görmek için tıklayınız: Physics replication
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Herhangi bir physics aktörünün sahne içerisindeki yeri replice edilmiyor physics aktif olan aktörleri yada componentleri nasıl network ile yerini diğer clientlara gösterebilirim? (not:aktörün içinde replicaton aktif moment replication da aktif)
Geçen sene biraz uğraşmıştım physics & networking ile. Hatırladığım kadarıyla transform bilgisini göndermeniz gerekli, şu şekilde:

physicsrep_zpsd9bjlcj7.jpg
işe yaramadı hala her client farklı yerlerde görüyor :/
Bu konuyu inceleyebilirsiniz. Dil yada tenik bir şeyden kaynaklı problemle karşılaşırsanız sorabilirsiniz. Mesele Jacky'nin belirttiği gibi, çözümü vermiş olduğum linki inceleyerek tekrar gözden geçirin.
https://answers.unrealengine.com/questio...ysics.html
Onda da olmamış bende de olmadı fizik konusunda neden bu kadar hata var acaba
Servere bilgi gönderme işlemini actor üzerinden yaparsanız olmuyor.

Olması lazım mantıken ama olmuyor  Dodgy

Player controller veya player state üzerinden gönderilebiliyordu diye hatırlıyorum,büyük ihtimal controller ile çalışacaktır.
(25-04-2016, Saat: 20:33)tranduil09 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Onda da olmamış bende de olmadı fizik konusunda neden bu kadar hata var acaba

Siz de olmaması hatalı olduğu anlamına gelmez, özellikle de "bu kadar hatalı" olduğu anlamına gelmez. Acaba bir şeyleri yanlış yapıyor olabilir misiniz?

[attachment=248][attachment=249]
sinir bozucu oluyor serverın yaptıklarını clientlere göstermeyi başarsamda clientlerin yaptıkları görülmüyor nasıl yaptığınızın resimlerini çekip gösterebilirmisiniz? birde line tracenin custom eventini run on server dediğimde line trace clientler için çalışmıyor
(26-04-2016, Saat: 10:58)tranduil09 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]sinir bozucu oluyor serverın yaptıklarını clientlere göstermeyi başarsamda clientlerin yaptıkları görülmüyor nasıl yaptığınızın resimlerini çekip gösterebilirmisiniz? birde line tracenin custom eventini run on server dediğimde line trace clientler için çalışmıyor

Hiç birşey yapmadım, resimlerde sağ altta görürebileceğiniz gibi Static Mesh Replication açık sadece.
(26-04-2016, Saat: 11:06)cahitburak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(26-04-2016, Saat: 10:58)tranduil09 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]sinir bozucu oluyor serverın yaptıklarını clientlere göstermeyi başarsamda clientlerin yaptıkları görülmüyor nasıl yaptığınızın resimlerini çekip gösterebilirmisiniz? birde line tracenin custom eventini run on server dediğimde line trace clientler için çalışmıyor

Hiç birşey yapmadım, resimlerde sağ altta görürebileceğiniz gibi Static Mesh Replication açık sadece.

tamamdır hallettim bütün hata projedeymiş c++ ile açılmış bir projeydi ve nedense run on server eventleri çalışmıyordu clientlerde şimdi başka bir proje oluşturdum 4.11.2 de şimdi çalışıyor yardımlarınız için teşekkürler

tek bir konu kaldı bp aktörlerinde aynı işlem yetmiyor galiba gördüğünüz gibi ackötün locasyonunu printledim printlenen locasyon aynıyken ackötür sahne içerisindeki yeri 2 client içinde farklı görünüyor

88441-ad6556s%C4%B1z.jpg
Sayfalar: 1 2