Unreal Engine Türkiye | Topluluk

Orjinalini görmek için tıklayınız: Blueprint projesini C++ yapmak.
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar benim bir blueprint projem var ve hiç bir veri kaybı olmadan c++ olmasını istiyorum. Bunu nasıl yaparım?
Merhabalar "File sekmesine tıklayın -> New C++ Class" seçin. Daha sonrasında tekrardan File -> Generate Visual Studio Project dedikten sonra kullanabilirsiniz.
(01-12-2018, Saat: 01:41)GGgamer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaşlar benim bir blueprint projem var ve hiç bir veri kaybı olmadan c++ olmasını istiyorum. Bunu nasıl yaparım?

Merhaba, bunu yapmak için önceden Microsoft Visual Studio ve gerekli bileşenleri yüklemeniz gerekiyor.

Visual Studio ve Unreal için C++ bileşenlerini yükledikten sonra, 

Üst menüden File -> New C++ Class

UE4-Editor-2018-12-01-17-07-55.png

Sınıf olarak None seçin. Next tuşuna basın. Gelen menüden Create Class diyin.

UE4-Editor-2018-12-01-17-10-11.png

Daha sonradan otomatik olarak kaynak dosyaları oluşacak. Content klasörü içerisnde .sln uzantılı visual studio dosya uzantısı da yaratılacaktır.
(01-12-2018, Saat: 17:12)Khubur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(01-12-2018, Saat: 01:41)GGgamer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaşlar benim bir blueprint projem var ve hiç bir veri kaybı olmadan c++ olmasını istiyorum. Bunu nasıl yaparım?

Merhaba, bunu yapmak için önceden Microsoft Visual Studio ve gerekli bileşenleri yüklemeniz gerekiyor.

Visual Studio ve Unreal için C++ bileşenlerini yükledikten sonra, 

Üst menüden File -> New C++ Class

UE4-Editor-2018-12-01-17-07-55.png

Sınıf olarak None seçin. Next tuşuna basın. Gelen menüden Create Class diyin.

UE4-Editor-2018-12-01-17-10-11.png

Daha sonradan otomatik olarak kaynak dosyaları oluşacak. Content klasörü içerisnde .sln uzantılı visual studio dosya uzantısı da yaratılacaktır.
Bundan sonra proje direk c++ mı oluyor?
Evet direkt C++ oluyor.
Bunu yapınca BP kodlarınız otomatik olarak C++'a dönüşmüyor yalnız. Yanlış anlaşılma olmasın diye açıklık getireyim dedim ne olur ne olmaz. ;P
(01-12-2018, Saat: 17:27)Khubur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Evet direkt C++ oluyor.
Nn9vyX.png
Bu hatayı aldım.
Plugin kullanıyor musunuz? Eğer kullanıyorsanız .sln uzantısından projenin Visual Studio girin Development Editor Win64 seçin ve manuel olarak build edin.
(01-12-2018, Saat: 18:35)Ozzy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Plugin kullanıyor musunuz? Eğer kullanıyorsanız .sln uzantısından projenin Visual Studio girin Development Editor Win64 seçin ve manuel olarak build edin.

.sln uzantısı yokki

162zkY.png
Projenin bulunduğu yolun görselini atar mısınız?
Sayfalar: 1 2