Unreal Engine Türkiye | Topluluk

Orjinalini görmek için tıklayınız: Unreal Engine 4 - Interior Walkthrough
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Yeni proje değerlendirmenizi bekliyorum , yavas yavas daha iyi olucak diye umut ediyorum Big Grin



Güzel başlangıç olmuş, elinize sağlık. Yazıları da kapılar açıldıktan sonra görünmez yaparsanız iyi olur. Bir de reflection capture'lar ile alakalı bir uyarı var ekranda. Üstteki Build sekmesinde Build Reflection Captures derseniz o da ortadan kalkar.
(15-02-2019, Saat: 21:28)Jacky Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Güzel başlangıç olmuş, elinize sağlık. Yazıları da kapılar açıldıktan sonra görünmez yaparsanız iyi olur. Bir de reflection capture'lar ile alakalı bir uyarı var ekranda. Üstteki Build sekmesinde Build Reflection Captures derseniz o da ortadan kalkar.

Yaklasınca acılıyor box component icine girince ama icinde acıldıgı ıcın kapatmayı henüz bilmiyorum yada 1 sn gibi bir sure sonra kapansa ogrenmek gerekiyor türkce eğitim bulmak oldukca zor , treni kacırdık yakalaması oldukca zor.
 
Ama bahane yok geliştirmek lazım her türlü...
Dolap kapağını Timeline ve SetActorRotation ile açıyorsunuz büyük ihtimal. Kapağın açıldığı düğümün sonuna remove from parent ekleyebilirsiniz. Gecikme eklemek istiyorsanız mesela 1 saniye sonra; delay düğümünü kullanabilirsiniz.