Meraba, Beyler benim bir oyun yapma projem vardi ve bu proje indie multi player online projesiydi yani deab by daylight tarzinda olucakti ve bir oyun geliştiricisine anlaştik 300k yapilabilir dediler sonra anlaştik ilk ödemeyi yaptik dan sonra başladilar sonra bana asset seçmemi istediler normalde herşey karakter vb sifirdan tasarlanacakti neden sifirdan yapmiyoruz dedim de cevabi maliyetli olur dediler asset den yapiçaklarini söylemiştiler yani komple oyun asset den oldu proje dişinda oldu ve bu 5 ay sürdü yani dolandirildim gibi düşünüyorum 3
oyunu Demoya çikaracagiz sonra üçretli olarak çikaracagim galiba oyun tutmaz gibi çok umutluydum projemde ne yapicami bilmiyorum
store.steampowered.com
oyunu Demoya çikaracagiz sonra üçretli olarak çikaracagim galiba oyun tutmaz gibi çok umutluydum projemde ne yapicami bilmiyorum

The Last Bell on Steam
The Last Bell is an intense asymmetrical multiplayer horror game set in a cursed school. Four Students must unlock the escape door while evading a relentless Hunter. Unique abilities, and deep progression systems create a chilling, unpredictable survival experience.