Emin ol baya hardcore yazılım gerektiren fikirler, zaten vaktim olsa kendim yapacağım. Kenarda vaktinin gelmesini bekliyor hepsiNeymiş o fikirler 300-500k yı hazır et yapayım![]()
Emin ol baya hardcore yazılım gerektiren fikirler, zaten vaktim olsa kendim yapacağım. Kenarda vaktinin gelmesini bekliyor hepsiNeymiş o fikirler 300-500k yı hazır et yapayım![]()
Player Ready One gibi bir şey değildir umarımEmin ol baya hardcore yazılım gerektiren fikirler, zaten vaktim olsa kendim yapacağım. Kenarda vaktinin gelmesini bekliyor hepsi![]()
bunlar parayı alana kadar senle ilgilenir köprüyü geçene kadar ayıya dayı derler parayı aldıktan sonra umurlarında bile olmazsınknka bildirsem bile yapmadilar adam mesaja bile bakmiyor adam silahlari da tasarlariz dedi vs hiç birini yapmadilar yani kisaca şöyle seyleyim adami gahle almiyor bikere burda en büyük hatali kişi geliştirici ben sana gösterdim projeyi tamam okey yapariz hallederiz sonra sonra kendileri toplanti yaptilar, üçteri ödekikden sonra projeye başladikdan sonra 1.5 ay sonra bana asset seçtirdiler üstüne bide bana projemdeki karakterleri benzetiriz dediler, madem böyle yapicaktiniz neden bana ilk başda projeye başlamadan önce sölyemiyor amk ilk başta bana söylüyeceksin assetle yapabailirz sifirdan yapamayiz diye öyle bir dünyami var kendi kafasina göre,ama o parami alicam ondan şüpe etmiyorum bi hayalim vardi kendi oyun şirketim kurucaktim daha 4 tane mükemmel oyun projelerim var hepsini kendi tasarlamiştim
Unreal Engine Türkiye topluluğunun çalışmasını sağlamak için isteğe bağlı olarak çerezleri kullanmaktayız.