Herkese selamlar öncelikle.Sonunda mağaza sayfam aktif oldu.Geri dönüşlerinizi bekliyorum. Ve sayfayı nerelere göndermem konusunda fikriniz varsa lütfen fikir vermekten çekinmeyin reklam bütçem yok çünkü :)

https://store.steampowered.com/app/2227960/Active_Opposition/?beta=0

t40zxy7.jpg
[/url][/img]

Dostum eleştiri alacaksan bu oyun fikri güzel olsa da oynanmaz bence. Neden diyecek olursan oyun 2005 li yıllardaki tarayıcı oyunlarına benziyor.
Grafikler animasyonlar çok fazla katı duruyor. Objelerin birbiri ile renk uyumu ve ışıklandırma problemi var . Erken erişim ama full versiyonda tüm bunlar değişemez bence. TAXİ DRİVER mi ne öyle bir oyun vardı ona benziyor :D Türk oyunu neydi o oyunun ismi hatırlayamadım şimdi. Ama günümüze uygun oyun yapmak lazım. Fikir konsept güzel, ama uğraştırır bayağı. Emek var ama RTX 2060 ta istemesin bir zahmet :D

Teşekkür ederim öncelikle.Optimizasyon konusunda 1650 ile en düşük olarak çalıştırdım sıkıntısız ama büyük ihtimalle 1050ti ile de oynanılacak.ışık sorunu var evet elimden geldiğince uğraşıcam ona ama animasyonlar resim olduğu için katı durmuş bence yakında bir video yayınlayıp en doğru sonucu paylaşıcam.

Kaplamalar biraz kalitesiz geldi bana ama sadece kaplamayla da bitmiyor açık dünya sunmuşsun oyunculara bu güzel bişey içeriğini tam olarak bilmiyorum ama içi boşsa eğer ne kadar açık ve büyük olursa olsun bişey ifade etmez bence. Ama emek vermiş uğraşmışsın Başarıları dilerim