Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba adım Alperen, 25 yaşındayım ve şuan da Dominik Cumhuriyetinde yaşamaktayım. Daha önce Unity ve C# ile çalışıyordum ama artık daha büyük projelere geçmek istediğim için Unreal da öğrenmeye karar verdim. Biraz araştırma yaparken bu güzel forum sitesine denk geldim ve forumda ki yararlı konuları görünce foruma katılmak istedim. C#, C++ benziyor olsada bana daha karışık geldi o yüzden Blueprints ile başlamayı tercih ettim ama ileri de her ikisinide kullanmam gerekecek gibi duruyor, göreceğiz. Herkese iyi forumlar
Hoşgeldin aramıza İyi yapmışsın. Küçük projelerde de kullanabilirsin hiç fark etmez.
Blueprint iyi seçim C++ C# benzese de çok çok farklılar bence.Bu kütüphaneyi öğrenmek syntaxlara aşina olmak zor biraz.Bence şu aşamada öğrenmeye gerek yok ben 6-7 yıldı her işimi Blueprint ile hallettim bir sorun çıkmadı.Zaten çok çok büyük projeler yapabilecek değiliz diye düşünüyorum.Uniy de Blueprint benzeri bir yapı vardı herhalde Bolt muydu ?
Zaten forum uzun süredir açık ve ben kendi sorularımla 6 7 yıldır forumu gayet doldurduğumu düşünüyorum Hatta son zamanlarda bile üst üste 5 kez konu açtığım oluyor hala.
Hem senin için önünde hazır dolu bir forum var hem de sorularını istediğin kadar sorup yardım alabilirsin.
İlk Repini ben vereyim.