ahmettgl

Yeni üye
15 May 2025
9
0
1
Beraber oyun yapmak isteyen varmı solo olarak yapmaktansa forumda insanlarla yapmak daha iyi olur hem yeni insanlar hemde birlikte çalışabileceğiniz dostlar olur aklıma nerdeyse hiç fikir gelmiyor bir yerden tam baslicam diyorum ki bu olmaz ortak olarak bisiler düşünmek daha zevkli olabilir bilmediğimiz konular hakkında fikir verebiliriz veya ogretebiliriz (temel olarak kullanımını biliyorum ama kendimi gelistirmeye devam ediyorum)

Ben game developer değilim unreal engine hakkında tavsiyeler veremem ama sana şunları şöylemek isterim. Bu sitede zaten herkes kendi projeleriyle uğraşıyor. Tek kişi veya birkaç kişilik ekip ile. Sana tavsiyem takıldığın veya tıkandığın yerlerde chatgpt den yardım al. Sadece ue5 için değil, ihlam konusunda, fikir, tema, karakterler vs her konuda yardım alabilirsin. Ue5 ile ilgili yaşadığım sıkıntıları bile çözmüştü chatgpt. Konsept konusunda da çok yardım ediyor ücretsiz sürümü bile. Teknik yerlere takıldığın zaman burada konu aç her türlü yardımcı olurlar. Tek sıkıntın ekipse sanırım forumda ekip arkadaşı arıyorum kısmı vardı orda da konu açabilirsin.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ahmettgl