The Darkness

Yeni üye
29 May 2017
64
4
0
Belirtilmemiş
Selam millet,

Hangi şehirlerdensiniz, nerelerde neler yapıyoruz  gelin yardırın burda :D forumda hiç  bir  discussing  görmedim.Bari bu gönderi ile  bi hava katalım foruma. Çok  kopuk durmasın bari forum :D

Ben izmirde yaşıyorum ve 3D Artistim. Level Design ve Enviroment Design ile uğraşıyorum. Organik modelleme dışında  Architect ve enviroment Modelling  yaparım.Animasyonlar ile  yeri geldiği  kadar  uğraşıyorum genelde mixamo  ile yapıp bazen blender da  değişikler yapıyorum.

Şu anda çalıştığım  projem dişinda  pek  bir  niteliğim yok gibi işte  bide  öğrenciyim (İzmir ekonomi) 
başkada diyecek bişeyim yok gibi :D olursa editlerim.

Öncelikle Merhaba

Uzun zamandan beri ziyaretçi olarak forumda dolaşıyordum. Kaydolarak destek vermek istedim :)

Samsun'da yaşıyorum. 4-5 projede anonim olarak gameplay programer (oynanış programlayıcısı) olarak çalıştım. Emeğimin karşılığı olarak Steam Cüzdan kodu verdiler :)(nasıl bir maaş tipiyse artık). C++ ve Python üzerine yoğunlaştım ve profesyonel seviyedeyim diyemesemde ileri düzey biliyorum. Şuan Samsun Fen Lise'sinde okumaktayım ve bilgisayar mühendisliği kazanmak için üniversite sınavına çalışıyorum. Boş vakitlerimde Amerika'dan kendisine Green Card verilmiş yazılım sektöründe bir kuzenim var. Türkiye'de çalıştığı firmanın ona verdiği işler üzerinde çalışıyoruz kendisi network üzerine çalışıyor. PHP ve Python kullanarak projeyi beraber bitirmeye çalışıyoruz. UnderGround çalışıyorum kısacası :).

Aslında kullanılırsa güzel bir konu olmuş. Bende kendimden bahsedeyim. 

İstanbul' da oturuyorum. Lise son sınıf Grafik-Tasarım bölümü öğrencisiyim. 2010 yılından beri web sitesi tasarımı, karakalem portre çizimi, 2012 yılından beri 3 boyutlu mimari modelleme, 2015 yılından beri 3 boyutlu profesyonel mimari görselleştirme-render yapıyorum.

Ek olarak geçen yıldan beri orta düzey grafik tasarımcılığı, profesyonel kalıcı dövme yapıyorum ve Ekim ayında Hürriyet gazetesinde sayfa tasarımcısı olarak staja başlayacağım. Tabi bunlar ek para açacağım ofis için.

Geçen yıl yapımına başladığım ve güzel bir şekilde ilerlediğim bir oyun projem vardı. Ama pc sorunları yüzünden dosyalar elimden uçtu gitti. 1 haftadır falan üzerinde çalıştığım bir bilgisayar oyunu projem var ve 2018 Haziran ayına kadar bitirmeyi planlıyorum.

İzmir' linin bu kadar çok olduğu yerde yabancılık çekmem herhalde. Ömrümün yarıdan fazlası İzmir'de geçti. Şu an Ankara' da olsam da İzmir' liyim diyebilirim. Aslen Eskişehir' liyim. Grafikerim.

İzmirlileri  görünce  baya  bi  sevindim doğrusu :D genelde istanbul ve ankara da  olurdu izmirde fazla  oyun geliştiricisi  göremezdim :D

Selam millet,

Hangi şehirlerdensiniz, nerelerde neler yapıyoruz gelin yardırın burda :D forumda hiç bir discussing görmedim.Bari bu gönderi ile bi hava katalım foruma. Çok kopuk durmasın bari forum :D

Ben izmirde yaşıyorum ve 3D Artistim. Level Design ve Enviroment Design ile uğraşıyorum. Organik modelleme dışında Architect ve enviroment Modelling yaparım.Animasyonlar ile yeri geldiği kadar uğraşıyorum genelde mixamo ile yapıp bazen blender da değişikler yapıyorum.

Şu anda çalıştığım projem dişinda pek bir niteliğim yok gibi işte bide öğrenciyim (İzmir ekonomi)
başkada diyecek bişeyim yok gibi :D olursa editlerim.

Bu arada boş vakitlerimde biraz oyun oynamayı da severim, özellikle CS2 için cs2 kasa açma sitesi üzerinden çeşitli skinleri denemek eğlenceli oluyor
Selam!

Ben de bu konuyu görmekten memnun oldum, forum biraz hareketsiz kalmış gerçekten . Ben İstanbul’dayım ve yazılım üzerine çalışıyorum, özellikle oyun geliştirme tarafına ilgim var. Hobilerim arasında 3D modelleme ve biraz da animasyon var, ama genelde kişisel projeler için uğraşıyorum.

Öğrencilik ve iş yoğunluğu arasında denge kurmak zor olabiliyor ama böyle konular forumu biraz canlandırıyor. Bakalım, belki ileride ortak projeler ya da fikir alışverişleri de olur .

Sence forumda hangi başlıkları açsak insanlar daha aktif olur?