Maalesef. Epic nvidia ile anlaştığından dolayı physx kullanılıyor. Yani seninde, benimde yapabileceğim bir iş değil bu. Apex, destructible olaylarına kadar hepsi physx'e ait. Epic altından kalkar ancak bu olayın ki böyle bir olaya yanaşacaklarını sanmıyorum.
Frostbite dene "AAA oyun denemelerinde" :p 

Haavok fiziği nvdia fiziğinden iyimi?

hiç görmedim ondan soruyorum.

nvdia ile iyiki anlaşmış,entegreye filan uğraşmıyorum hiç.

ve kırılma parçalanma vs manyak oluyor.

Günümüz oyunlarında yok bunlar

Oyun dünyasında 2 tane kayda değer fizik motoru var.Havok ve Physix (Powered by Nvidia).Bence Havok daha iyi.Ama herkez in kendi düşüncesi var. www.havok.com a gidersen kullanılan oyunları görürsün.Assassin's Creed Unity , CofD Adwannce Warfare, Destiny, Pes 14,15(Fox Engine yani), Devil my Cry, Madle of Honor........

Okonuda haklısın.Daha az kodla bile çok iyi fizik koşullarını simüle ediyor.Havok daha fazla kodla daha fazla similasyon vaadediyor.
Biraz şey gibi blueprint kullanarak da oyun yapabilirsin, ama ilerledikçe c++ a ihtiyacın oluyor.Ben de şuan PbNvidia kullanıyorum.Ama profesyonel anlamda Havok daha iyi bence.

Geçtiğimiz saatlerde Haavok hakkında konu açan Unlucky 'Profesyonel fizik konusunda Haavok Nvdia'dan önde' diyerek Nvdia'yı ve Nvdia fizik motorunu kullanan Epic Games'i 'amatör' olarak gördüğünü istemeyerek de olsa belirtti.

Bu açıklamalar üzerine araç fiziği konusunda ün yapmış Jacky Unreal Engine Türkiye mikrofonlarına konuştu.

'Bu durumda epic amatör mü oluyor?' diyen Jacky epey alaycı tavrı ile ortalığı kızıştırdı gibi..

Evet beyler hikaye yazarken konuyu okudumda :D

UnLucky' Alıntı:
Oyun dünyasında 2 tane kayda değer fizik motoru var.Havok ve Physix (Powered by Nvidia).Bence Havok daha iyi.Ama herkez in kendi düşüncesi var. www.havok.com a gidersen kullanılan oyunları görürsün.Assassin's Creed Unity , CofD Adwannce Warfare, Destiny, Pes 14,15(Fox Engine yani), Devil my Cry, Madle of Honor........

Havok güzel gerçekten doğrudur ama Physix i de hafife alma derim. Açıkcası buda gayet yeterli hatta yeterli değilde güzel yani Havok kadar. Bununla yapılan oyunlara bak birde istersen. Aslında bence olay kullandığın programın ne kadar iyi bildiğin ve geliştirebildiğin ile ilgili diye düşünüyorum ben ^^ 2 side güzel ve kaliteli olay sende bitiyor bu durumda :)

Arkadaşlar herkesin düşüncesi farklıdır.Havok bence  daha iyi.Profesyonelden kastım: Daha fazla kod yazdığımız zaman daha iyi simülasyon etmesi.Epic games tabiki profesyonel.Batman Arkam Knight, Mortal Kombat X bunların grfikleri ve fiziği hepimizi etkiledi.
Kararınıza saygı duyarım.Nvidia kötü deiyorum, bence Havok biraz daha  iyi diyorum.Bu iş İntelciler vs Amd ciler olayına döndü biraz.

Konuya İlgi Gösterdiğiniz için TEŞEKKÜRLER  :)

Physx by Nvidia:

-Batman Arkam ,Aslyum,City,Origins,Knight,
-CofD Ghost
-AC 4 Black Flag
-Witcher 3 WildHunt
-Mafia II
-WarFace
-DayLight