porto

Yeni üye
5 Kas 2024
2
1
0
1
Merhaba,
Unreal Engine 5.3.2 versiyonunu kullanmaktayım. Yeni bir proje açıp android için sorunsuz paketleme yapabiliyorum. Ancak windows için paketleme yapabildiğim ve sorunsuz çalışan basit bir projeyi android için paketlerken şöyle bir hata alıyorum.

InterchangeEditor.uplugin is referenced via proje.uproject with a mismatched 'SupportedTargetPlatforms' field. This will cause problems in packaged builds, because the .uplugin file will not be staged. Launch the editor to update references from your project file, or update references from other plugins manually.

Bu projenin isminde bir ara değişiklik yaptım. Ancak benzer başka bir projenin de ismini değiştirdiğim halde o projede hata almamaktayım.

InterchangeEditor PlugIn'ini pasifleştirdiğim halde hatayı almaya devam ediyorum.

Çözüm öneriniz var mıdır?

Ekli dosyalar

• Yeni Metin Belgesi.txt
    4.9 KB · Görüntüleme: 2
Çözüm
Yardımın için teşekkürler 🤚Yazdıklarını yaptım ve sorun çözüldü (y)

Paketlemeyi yaptığını gördükten sonra proje.uproject dosyasını sağ tıklayıp not defterinde açtığımda ekte işaretlediğim kod satırlarının eklendiğini gördüm. Geri dönüp sorunlu projeyi aynı şekilde not defterinde açıp, yalnızca eksik kod satırlarını eklediğimde de sorunun çözüldüğünü belirtmek isterim.
Config, Content, .uproject harici herşeyi sil (tekrar projeyi açtığında android sekmesindeki ayarları yenilemen gerekir), .uproject sağ tık ile not defterinde aç, "InterchangeEditor.uplugin is referenced via proje.uproject with a mismatched 'SupportedTargetPlatforms' field." interchange ile alakalı kısımları sil, yanlış birşeyleri silme ihtimaline karşı mutlaka yedek almayı unutma !

• Beğen
Tepkiler: porto
Yardımın için teşekkürler 🤚Yazdıklarını yaptım ve sorun çözüldü (y)

Paketlemeyi yaptığını gördükten sonra proje.uproject dosyasını sağ tıklayıp not defterinde açtığımda ekte işaretlediğim kod satırlarının eklendiğini gördüm. Geri dönüp sorunlu projeyi aynı şekilde not defterinde açıp, yalnızca eksik kod satırlarını eklediğimde de sorunun çözüldüğünü belirtmek isterim.

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    48.4 KB · Görüntüleme: 1
Çözüm