hydrogenx

Yeni üye
9 Tem 2015
265
77
0
37
(42) Konya
Selamlar.

Son zamanlarda UE4 odaklı iş ilanlarının arttığını görmekteyiz. Takım Arkadaşı Arıyorum kategorisi olmasına rağmen ayrıca bir "İş İlanları" veya "İlanlar" kategorisinin açılmasını öneriyorum. Hak verirsiniz ki, takım arkadaşı aramakla iş-gücü aramak arasında bir fark var. Takım arkadaşı, daha çok ticari amaç güdülmeyen, çok daha sonra mevzu olacak bir arayış şekli. İş ilanı ise gerek freelance olsun, gerek tam zamanlı, takım arkadaşı aramaktan daha farklıdır.

Bir alt kategori de olabilir, veya tam tersi, ilanlar ana kategori, "Takım Arkadaşı Arıyorum" onun bir alt kategorisi olabilir. Fark etmez. Önemli olan ayrılması.
Böylelikle ikisi birbirine karışmayarak hem işverenler, hem de arayanlar, istediklerine daha kolay ulaşmış olur. Ayrıca bir avantajı da, sadece UE4 odaklı ilanların toplanacağı başka bir platform yok. Böyle bir kolaylık sağlanmış olur diye düşünüyorum.

Bu yalnızca bir öneridir. Sonuçta nihayi karar admin arkadaşlarındır.

Sadece "Takım Arkadaşı Arıyorum" kategorisinde geçerli olan "Konu Ön Ekleri" denilen sistemi kullanabiliriz bu öneriye alternatif olarak. 
Örnek olarak; Bu bölümünde bulunan sabit konunun önünde bulunan "YENİ" şeklinde. 

Uygun bir zamanda bunu halledeceğim. 

Öneri için teşekkürler!