bercanayd

Yeni üye
3 Eyl 2019
11
0
0
(34) İstanbul Anadolu
Merhaba arkadaşlar. Basit bir bina üzerinde çalışıyorum. Binanın üstünde tavan görevi yalan bir sürü parça var. bu parçaları birleştirip tek şekil elde etmenin hızlı ve basit bir yolu var mıdır?

bercanayd' Alıntı:
Çok sağolun hocam. Peki nesneleri haritada yerleştirirken birbirine tam oturtmanın bir yolu var mıdır yoksa herşey göz kararı mı?

Benim izlediğim yöntem modellerimi 3dmax, bleander gibi programlarda pivot noktalarını zemine ile nesnenin örtüştüğü kısma getirerek rahatcana opjeleri  haritaya yerleştire biliyorum.

zoraki' Alıntı:
bercanayd' Alıntı:
Çok sağolun hocam. Peki nesneleri haritada yerleştirirken birbirine tam oturtmanın bir yolu var mıdır yoksa herşey göz kararı mı?

Benim izlediğim yöntem modellerimi 3dmax, bleander gibi programlarda pivot noktalarını zemine ile nesnenin örtüştüğü kısma getirerek rahatcana opjeleri  haritaya yerleştire biliyorum.

Sağolun hocam

racksuz' Alıntı:
Merhaba bende bir kale modelledim 180 parça var yaklaşık olarak bende tek obje olarak görünüyo cilhdler yok neden olur ?

Mesh'i import ederken gelen ekranda ki mesh seçeneğinin altında Combine Meshes seçeneğinin tikini kaldırırsanız 180 parça ayrı ayrı yüklenir eğer tiklerseniz 180 parçayı tek bir obje olarak yükler.