yetenek55

Yeni üye
16 Tem 2015
17
0
0
40
(55) Samsun
Selamun Aleykum

Adım Murat 30 yaşındayım daha önce 3dmax autocad öğrendim başlangıç seviyesinde c++ biliyorum hala da öğreniyorum bu sayfa tam benlik herkesten ALLAH RAZI OLSUN
Bu program 3dmax e benzediği için fazla zorlanmam diye düşünüyorum bu gün bu program için pc format attım kasmasın diye ben autocad 3dsmax ve c++ programlarını youtube den öğrendim kurslardan daha güzel öğrendiğimi düşünüyorum herşey var zaten bundan sonra bu programda kendimi ilerletmek istiyorum bu sitenin kurucuları ve gönüllülerine şimdiden teşekkürler ha bu arada ben lise mezunuyum

Kaan ÖZTÜZÜN' Alıntı:
Hoşgeldin dostum, umarım burada kendine yeni bir şeyler katabilirsin! :)

evet buyüzden buradayım oyun motoru 3dsmax gibi zorlanmayacağımı düşünüyorum
önce haritadan başlayacam daha sonra C++ ile bitircem inş acemilik kısa sürer

-Bende yavaştan öğrenmeye giriştim lakin bu görsel programlamayı bi türlü anlayamadım , bluprint nedense çok karmaşık geldi bana..Geçmişten kalma biraz yazılım bilgim var ama modellemeden pek anlamıyorum..Kısaca davulun sesi uzaktan hoş geldide işin içine girmeye başlayınca herşey karıştı..Hayırlısı diyelim , sizlerin sayesinde 3-5 bişey öğrensem kârdır..

Hoş geldiniz ^^ Bu oyun motorunu çok seveceğinizi düşünüyorum şahsen. Bende 3DSMax kullandım bi süre şimdi bununla da oyun çalışmaları yapınca dadından yenmiyo ^^ Blueprint vs olaylarını kavrayana kadar biraz sıkıntı yaşarsınız zaten direk çözeceksiniz diye birşey yok zamanla herşey oturacaktır rahat olun. Birazda ingilizceniz varsa yabancı kaynaklar bulup rahatca öğrenebilirsiniz zaten ^^ İyi Çalışmalar.

RecLast' Alıntı:
Hoş geldiniz ^^ Bu oyun motorunu çok seveceğinizi düşünüyorum şahsen. Bende 3DSMax kullandım bi süre şimdi bununla da oyun çalışmaları yapınca dadından yenmiyo ^^ Blueprint vs olaylarını kavrayana kadar biraz sıkıntı yaşarsınız zaten direk çözeceksiniz diye birşey yok zamanla herşey oturacaktır rahat olun. Birazda ingilizceniz varsa yabancı kaynaklar bulup rahatca öğrenebilirsiniz zaten ^^ İyi Çalışmalar.

oyun motorunda objeleri çizmek zor geldi bana sanırım 3dsmax den haritayı tasarlayıp import etmem lazım
bi ev çizmek istedim tam üstüne getirmek için zaman kaybediyorum yada ben bilmiyorum bluprint bakalım nasıl öğrencez

Oyun motoru zaten daha çok olayların birleştiği noktadır. 3d modellerin,Resimlerin,Materiallerin,kodlamanın vs vs herşeyin birleştiği noktadır bu yüzden her olayı kendi programında yapmak tabiki daha mantıklı olacaktır. Unreal Engine çok gelişmiş bir oyun motoru bu yüzden hemen herşeyi yapabiliyorsunuz tabi ama 3dsmax ile daha işlevsel ve kolay şekilde 3D tasarımlar elde edersiniz. Bunu import ederek kasmadanda kurtulabilirsiniz çünkü her ne kadar gelişmiş bir oyun moturuda olsa çok fazla obje olduğunda kasmaya başlayacaktır oyununuz. Bu yüzden ps,3dsmax,blender, gibi programları kullanarak hazır halde objeleri ue4'e koyarsanız bence fps i arttırmış ve daha kaliteli bir proje çıkarmış olursunuz.

RecLast' Alıntı:
Oyun motoru zaten daha çok olayların birleştiği noktadır. 3d modellerin,Resimlerin,Materiallerin,kodlamanın vs vs herşeyin birleştiği noktadır bu yüzden her olayı kendi programında yapmak tabiki daha mantıklı olacaktır. Unreal Engine çok gelişmiş bir oyun motoru bu yüzden hemen herşeyi yapabiliyorsunuz tabi ama 3dsmax ile daha işlevsel ve kolay şekilde 3D tasarımlar elde edersiniz. Bunu import ederek kasmadanda kurtulabilirsiniz çünkü her ne kadar gelişmiş bir oyun moturuda olsa çok fazla obje olduğunda kasmaya başlayacaktır oyununuz. Bu yüzden ps,3dsmax,blender, gibi programları kullanarak hazır halde objeleri ue4'e koyarsanız bence fps i arttırmış ve daha kaliteli bir proje çıkarmış olursunuz.

evet öyle yapıcam sağolun