Öncelikle günaydın, survival oyunu geliştirmekteyim ve oyunculara oyuna girdiklerinde ipuçları vermek istiyorum. Örneğin sol üstte kitap simgesi olsun ve oyuncu ona tıklayarak ipuçlarına bakabilsin. Bunu nasıl yapabilirim? Yardımcı olur musunuz?
ahtek07' Alıntı:hocam örnek veriyorum mesela o kitaba bastığında 2 taş = 1 çakmak gibi bir şeyden mi bahsediyorsunuz genelde survivor oyunlarında el kitabı gibi bişey olur ve eğer doğru anladıysam bunun herhangi bir kısa yolu yada metodu yok
kitap tarzı kategori kategori diyorsun sanırım hayatta kalma kategorisi işte su iç bir şey ye yapı kategorisi duvar vb eşya kategorisi kürek gibiEkin_a' Alıntı:ahtek07' Alıntı:hocam örnek veriyorum mesela o kitaba bastığında 2 taş = 1 çakmak gibi bir şeyden mi bahsediyorsunuz genelde survivor oyunlarında el kitabı gibi bişey olur ve eğer doğru anladıysam bunun herhangi bir kısa yolu yada metodu yok
Aslında ondan bahsetmiyorum. Yanı sol üstte bir kitap simgesi olsun ve oyuncu ona bastığında widget açılsın ve kategoriler şeklinde ipuçları yazsın. Örneğin hayatta kalma kategorisine gittiğinde yapraklar ile su toplayabilirsin gibi.
Aynen bunu nasıl yapacağım?ahtek07' Alıntı:kitap tarzı kategori kategori diyorsun sanırım hayatta kalma kategorisi işte su iç bir şey ye yapı kategorisi duvar vb eşya kategorisi kürek gibiEkin_a' Alıntı:Aslında ondan bahsetmiyorum. Yanı sol üstte bir kitap simgesi olsun ve oyuncu ona bastığında widget açılsın ve kategoriler şeklinde ipuçları yazsın. Örneğin hayatta kalma kategorisine gittiğinde yapraklar ile su toplayabilirsin gibi.
ahtek07' Alıntı:basit bir şekilde kitap oluşturmak ise amacın Menü Videosu bunu izle ve orda widget değiştirmenin nasıl olduğunu incele basit şekilde bir kitap oluşturman için ana mantığı sana öğretecektir.
Ekin_a' Alıntı:ahtek07' Alıntı:basit bir şekilde kitap oluşturmak ise amacın Menü Videosu bunu izle ve orda widget değiştirmenin nasıl olduğunu incele basit şekilde bir kitap oluşturman için ana mantığı sana öğretecektir.
Tamam çok teşekkür ederim.
Unreal Engine Türkiye topluluğunun çalışmasını sağlamak için isteğe bağlı olarak çerezleri kullanmaktayız.