Soru sorma bilgi paylaşma platformu diye biliyordum. Fakat arkadaşlar sorunları olan çözüm arayan insanlara negatif yaklaşmak ta üstüne yok. Eksi puan verdin çok başarılı haraket. ???
Teleport ---- target getplayercharacter destlocation 'una ise ( Teleport ile gidilecek obje target - GetactorLocation yapıyorum. Secili nesneye teleport yapıyor. Ben 1 den fazla yere teleport yapıyorum. Teleport İlk yaptığım nesnede gidiyor. Yada sadece ilk yaptığım nesne çalışıyor.
Phyrexian' Alıntı:Sen bu foruma kayıt olurken tüm kuralları kabul ederek kayıt oluyorsun. - Rep yediğin zaman burada gelip ağlamaya, zırlamaya hakkın yok. Zaten haksız yere - yersen biz onu sileriz meraklanma. @hydrogenx'in dediği gibi, bu yediğin -rep puanları az bile.
Diğer yazdıklarına gelecek olursak; armut düz ağzıma yapmıyoruz demişsin ama Türkçe'yi öğrenemeden oyun yapmaya kalkıyorsun. Biz sana diyoruz ki, emeklemeden koşamazsın. Bak daha İngilizce'ye girişmedim bile, daha anadilin olan Türkçe'nin dil bilgisinden bahsediyorum. Şu yazdığın mesajda olan hatalara bak.. "Ona buna bakıp Emeğini Bildiğini Öğrendiklerini paylaşmak istemiyorsan paylaşmaz sın."
İkincisi, buraya gelip "link teki gibi wiget lara klavye input key tanımlama" yazarsan kimse ne seni ciddiye alır, ne de adam akıllı cevap verir. Önce sen bi dil bilgini düzelt, eğer bu sektöre girebilmek istiyorsan İngilizce öğren. Bu önerim sadece bu forum için geçerli değil, internet hayatın için geçerli. Şahsen ben böyle yazan birisinin hiç bir şekilde mesajlarını kâle almam. Burada, bir şeyler öğrenebileceğin insanlara gelip "Edebiyatımız da o kadar iyi olmadı" - "Bırakalım mı herşeyi?" diyerek sitem yapmana gerek yok, inan bırakıp-bırakmaman kimsenin umrunda değil.
Ufak bir tavsiye vermek istiyorum her ne kadar umrumda olmasa bile, şimdilik bırak bu işi. Şu yazdıklarımı adam akıllı okuyup kendini düzelt, öyle gel. Kapımız o zaman sana açık olur, seve seve yardımcı oluruz.
sergioramos19' Alıntı:Bizde aldık okuduk izledik araştırma yaptık. Armut düş yapmıyoruz. Ama ingilizce yok ne yapalım. Bırakalım her şeyi ? Edebiyatımız da o kadar iyi olmadı. ACİL meselesi ise 1 sahne kurgulayıp yazıp ertesi gün tasarlama bağlama işine geliyoruz. Bir şeyleri beceremiyoruz. Yazıyoruz. Ona buna bakıp Emeğini Bilgini Öğrendiklerini paylaşmak istemiyorsan paylaşmaz sın. Senin Emeğin senin Bilgin. Senin kararın. Para karşılığı sahne yapmaya çalışmıyoruz . Tamamen hevesle sahneler kuruyoruz. Takıldığım konuda bilgim olan bir konu değilse ? . Açtığım konu da wiget dan bir butona klavye den tuşları atamayı sordum. Cevap vermek yerine arkadaşlar sağolsun. Yapıştırıp geçmişler. Sormayıp içimize kapanıp tek başımıza mı takılalım. Öğrenemiyoruz diye Bırakalım mı ? 3ay oldu başlayalı.
sergioramos19' Alıntı:Ana dilin bile sıkıntılı git öğren gel mi diyorsun ? Bu işlerle uğraşan kişilerin çoğu matematik kafası vardır. Düşünce sistemi vardır. Edebiyatı iyi olmayabilir.
Benim edebiyatım iyidir diye bir şey söylemedim. Hala taktığınız şey yazım yanlışları. İnsanlar burada bilgili kişilerden yararlanmak hatalarını düzeltmek için var. Edebiyatı iyi değil anlatmak istediğini anlatamamış. Yok sonuna başka bir şey yazmış diye destek olunmaz sa hevesleri kırılırsa insanlar işe bakışı değişir. Unutmayın ki sizlerde bilmezlik ten geldiniz. Sorunun tam adını bilse idim . Hani şu widgetler deki gibi kendi tanımlamam gibi yazmasa idim sorunu bilip yazsa idim çözüm bulması daha kolay olmaz mıydı. Yazdığım saçma konu başlığı bile aslında konu hakkında bilgim yok sorunumu bu şekilde dile getirdim anlamı taşır. İnsanların hatalarını görüp uyarmak moral bozmak ile aynı şey değildir. Aşağılayıcı olmanıza gerek yok. Türkçe bilmeden oyun yapmak ilgilenmek ne haddine demişsiniz. Asıl bunu söylemek sizin söyleyebileceğiniz bir şey değil. Ben bilgimi paylaşmam demedim. Konuya bakıp bilsem bile cevap vermem diyen arkadaşa bilgi emek birikim senin senin kararındır paylaşıp paylaşmak dedim. Kimseye ne küfür ediyorum ne saygısızlık yapıyorum. Anlayışsız olanlar dan anlayış. Saygısızlık yapanlar dan saygı bekliyorum. - + vermiş umrumda değil . Bilmediğim bir konuyu yapmak istediğim bir şekil de soruyorum. Olumlu olumsuz da olsa saygı gösterecek. Anlayışlı olacak. Çok zor şeyler değil dediklerim.
reys02' Alıntı:Oyuna bir bez yada perde gibi efekler katmak istiyorum. Yardımcı Olun
Unreal Engine Türkiye topluluğunun çalışmasını sağlamak için isteğe bağlı olarak çerezleri kullanmaktayız.