waGNaps

Yeni üye
15 Mar 2016
8
-1
0
(34) İstanbul Anadolu
Arkadaşlar merhaba adım Osman yaş 23, 

unreal indirdim çünkü bu tarz oyun motorlarında vakit geçirmeyi seviyorum daha öncesinde cry engine vardı sanırım onu ındırmıştim fakat
ücretli olduğu için pek birşey yapamamıştım unreal ücretsizmiş bende hemen indirdim
kodlama konusunda bilgim yok bilgisayar programcılığı okudum fakat java c# sql falan çok çok az bılıyorum yani okulda ne kadar öğretilebilirki :)

kısaca ben kendimi hiçbirşey bilmiyo olarak görüyorum
tek avantajım belkı şu olabilir kod gördüğüm zaman afallamıyorum ucundan kıyısından mantık yürütebiliyorum hiç olmazsa :)

unreal ile devasa bir oyun yapmak gibi bir amacım tabıkı yok fakat ufak projeler gerçekleştirebilirsem ne mutlu bana :)
zaten oyun oynamayı çok sevıyorum böyle bir forum olduğunuda şimdi gördüm hemen üye oldum forumun gelişmesi için elimden ne geliyosa yapmaya hazırım :)

Tekrardan hepinize selam artık bende burdayım .. :)

merhabalar öncelikle hoşgeldin, unreal bize blueprint denilen görsel programlama teknojolosini geliştirmiş yaptığımız node denilen objeleri sürükle bırak yapıp birbirine bağlayarak olayları gerçekleştirebiliyoruz o bizim yerimize arka planda c++ kodlarına çeviriyor ama tabiki programlama mantığını bilmek önemli burda o yüzden şanslısın çalışmaya devam :)