recpckn

Yeni üye
17 May 2025
2
0
1
Merhaba, Tasarım ve animasyon bölümü mezunuyum ve zorunlu stajım mevcut.Türkiyede unreal engine ile çalışan şirket bulmak araştırdığım kadarıyla zor. Blender ve unreal engine gibi programlarda kendimi geliştirdim ama daha da geliştirmek istiyorum ve bu alanda level designer veya 3d artist olmak istiyorum.Türkiyede bu tür şirketler varmı ?

Mobil oyunlarla bir yere varamayacağını anlayan birçok şirket mobilden PC oyunlarına geçti, dolayısıyla unreal kullanan birçok firma var, en çok oyun firması bulunan ülke sıralamasında 750+ ile birinciyiz, bence biraz araştırmalısın :) çoğu İstanbul da.

Mobil oyunlarla bir yere varamayacağını anlayan birçok şirket mobilden PC oyunlarına geçti, dolayısıyla unreal kullanan birçok firma var, en çok oyun firması bulunan ülke sıralamasında 750+ ile birinciyiz, bence biraz araştırmalısın :) çoğu İstanbul da.
Teşekkür ederim araştırmaya devam edicem 😅

Selamlar, ben de aynı şekilde staj ve iş yeri eğitimi dersi için bi yer arıyorum. Unreal'da C++ ile multiplayer korku oyunu geliştiriyorum 2-3 aydır. Tanıştığım biri modellemeci biri de blueprint kullanan iki arkadaşla da single player bir oyuna başladık, core sistemleri ben yazıyorum. Daha önce bir mmo fikri için tamamen custom multithread server-client network altyapısı da yazdım. Aktif olarak Python ve C++ kullanıyorum. Beni daha da ileriye taşıyacak bi yer bulursam çok sevinirim.