Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar internetden fps oyun projesi indirdim projedeki bazı sistemleri ateş etme karakter animasyonlar filan bunları kendi projeme atmak istiyorum çok bilgim yok yardımcı olabilirmisiniz?
Arkadaşlar internetden fps oyun projesi indirdim projedeki bazı sistemleri ateş etme karakter animasyonlar filan bunları kendi projeme atmak istiyorum çok bilgim yok yardımcı olabilirmisiniz?
Yapılan sisteme göre değişir. Öyle basit bir şey değil. Ya olduğu gibi alıp kullanacaksın üzerinde değişiklik yapacaksın. Ya da oradaki alt yapıyı kendine uygun hale getireceksin. Özellikle oyunun multiplayer ise bu iş 10 kat daha da zorlaşır.
Bazı sistemler entegre edilebilir şekilde tasarlanıyor. Mesela indiriyorsun içinden component çıkıyor bu componenti karakterine yerleştiriyorsun birkaç ayar ile sana da uyumlu hale geliyor. Örneğin Bodycam componenti.
Ya da plugin oluyor eğer motor ve proje sürümün uyumlu ise plugin sayesinde direkt entegre olan sistemler geliyor.
Fakat tamamen BP odaklı kişisel yapılmış bir templateyi şlak diye entegre edemezsin.