Mersky

Yeni üye
1 Şub 2017
3
0
0
(22) Edirne
Öncelikle iyi günler dilerim.
web yazılımla uğraşıyorum yaklaşık 6 yıldır yıllardır heves etmişimdir bir oyun nasıl geliştirilir diye ufak çaplı kendimi geliştirmek için nasıl nerelerden başlamam gerekli saygı değer büyüklerim bana tavsiyelerde bulunur musunuz?

Mersky' Alıntı:
Öncelikle iyi günler dilerim.
web yazılımla uğraşıyorum yaklaşık 6 yıldır yıllardır heves etmişimdir bir oyun nasıl geliştirilir diye ufak çaplı kendimi geliştirmek için nasıl nerelerden başlamam gerekli saygı değer büyüklerim bana tavsiyelerde bulunur musunuz?

Merhaba, ben de sizin gibi bir web geliştiriciydim, öncelikle 
http://www.unrealengineturkiye.com/...engine-4-terim-bilimi-terminoloji-konusu.html

Oyunları tek başına yapmak uğraştıcı ve zordur. En azından bir kişi daha bulup bir oyun yapabilirsiniz. Bu konuyu kendinize oyun geliştiriciliğinin bir dalını belirlemek sizi bir konuda daha iyi dereceye taşır.

Türkçe olarak ne yazık ki fazla eğitim materyalı bulunmamaktadır.

Youtube üzerinden eğitim videolarını izlemek ya da udemy üzerinden unreal engine kursu satın almak en mantıklısı olacaktır.

Değerli cevabınız icin çok teşekkür ederim youtube üzerindeki videoları izlemeye başladım amacım baya büyük çaplı bir şey yapmak değil temel mantığı oturtup gendimi geliştirmek istiyorum youtube türkçe ingilizce videoları tamamlayıp yeterli gelmediğini düşünürsem ücretli eğitim setlerine de göz gezdirmekte fayda var tekrar teşekkür ederim hocam