Cynonim

Yeni üye
6 Ara 2019
3
0
0
(41) Kocaeli
Arkadaşlar ue5 hakkında kısmi bilgiye sahibim ders videoları ve tutoriallar izliyorum birşeyler deniyorum fakat istediğim ezbere birşey yapmak değil internetteki bir çok içerik birşeyler öğretmek yerine yapmayı ezberletiyor. ue5 blueprint ile oyun geliştirmeyi öğretecek ücretli veya ücretsiz kurs vb tarzı birşey varmıdır tamamen öğrenmek istiyorum ücreti neyse karşılayabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

dediğim gibi udemy dersleride aynı şekilde eğitimden daha çok ezber ilerliyor adam kapı koyuyor blueprint kısmında bunu böyle bağlıyoruz diye anlatıyor blueprintin içine eklediği şeyleri anlatmıyor detay vermiyor neyin ne olduğunu bilmeden ezbere bişeyler yapıyoruz. daha kapsamlı detaylı anlatım yapan bir yol varmıdır acaba

Eğer sıfırdan material ve bp temelini atmak/sağlamlaştırmak istersen bu kanala bakman iyi olur bence, hem detaylı hemde mantığıyla anlatım yönleri var ve gerçekten açıklayıcı.

Bence hangi eğitim seti olursa olsun ezber bir yere kadar gerekli bunun içinde önemli yerleri not almak lazım zaman kaybetmemek için.

KANAL LİNKİ;
https://youtube.com/@ERGDD?si=OnoLpLe7oHqQCfUF
E

evet fakat bazı şeylerin detayınıda bilmek lazım sürekli açıp youtubede tutorial izlemek yerine kendi kafamdanda yapmak istiyoorum