Başlıktanda gördünüz gibi kapı açık olmasına rağmen geçemiyorum. İnternette ki bilgiler ile bulun Çarpışma ile ilgili olduğunu gördüm fakat yine de düzeltemedim. Lütfen yardım edin.
Youtube üzerinden video atarsan daha net yardımcı olabilirim.ilk başta soldaki fotoğrafı denemiştim. O olmayınca bende başka bir kod kullandım. Ama kodların doğru olduğuna eminim. Sağdaki de doğru. Çakışmasını nasıl düzeltebiliriz?
Hocam sen yaşadığın sorunun videosunu çekip youtubea yüklersen daha net yorum yapabiliriz demek istiyorum.Youtube üzerinde bu konu ile ilgili bir video bulamadım. Var ama kapı değil. Başka nesnelerle ilgili olduğu için olmuyor.
çarpışmayı kaldır diyip, sonra tekrar otomatik dış bükey çarpışmayı seç, Sol üstte göster sekmesinde collisionları göster yap yeşil çizgilerin kapı boşluğuna denk gelmediğine emin ol, Ayrıca burda önemli bir noktaya değineyim kapı ayrı, kapının çerçevesi ayrı olmalı, kapı çerçevesinin collisionunu kontrol et, hatayı yanlış yerde arıyor olabilirsin.Kapının collusionu böyle gözüküyor hangisini seçmeliyim?
Unreal Engine Türkiye topluluğunun çalışmasını sağlamak için isteğe bağlı olarak çerezleri kullanmaktayız.