urcu

Yeni üye
30 Eyl 2015
29
0
0
(38) Kayseri
3d  max  de  hazırladığım  anımasyonu  fbx  cıktı  alıp  ue4   e  ımport  ettiğimde  anımasyonu  gözlemleyebiliyorum  ama  anımasyon  yarım  oynuyo  tamamını  neden  göremiyorum

bana  yardımcı  olabılırmısınız  ?

urcu' Alıntı:
3d  max  de  hazırladığım  anımasyonu  fbx  cıktı  alıp  ue4   e  ımport  ettiğimde  anımasyonu  gözlemleyebiliyorum  ama  anımasyon  yarım  oynuyo  tamamını  neden  göremiyorum

bana  yardımcı  olabılırmısınız  ?

Buldum : harici  ortamlarda  anımasyon  hazırlarken  aralara   key  ler  atayıp  kaydetmeyı  unutmayın  dığer  turlu  ue4  ilk  ve  son  kare  arasındakı  farkı  oynatıyor  sadece  :)

Merhaba animasyonla ilgili bende birşey sormak istiyorum, animasyonu kaydedip dışarıya çıkardığı zaman, içerdeki kamerdan değilde, dışarda kendisi bir kamera atayıp dışarı çıkarıyor matinede yapmış olduğum kamera görüntüsü gelmiyor neden olabilir ?

usen' Alıntı:
Merhaba animasyonla ilgili bende birşey sormak istiyorum, animasyonu kaydedip dışarıya çıkardığı zaman, içerdeki kamerdan değilde, dışarda kendisi bir kamera atayıp dışarı çıkarıyor matinede yapmış olduğum kamera görüntüsü gelmiyor neden olabilir ?

Bununla  ilgili  bi  tutorial  gecti  elıme  eğer  sorunuza  cevap  bulabılırsem  size  hemen  dönüş  yapıcam  :)