UnLucky

Yeni üye
11 Ağu 2015
261
17
0
(55) Samsun
Çıldıracağım yakında. Ue4 de ev yapayım dedim. Bir bsp box A tek texture atılıyor. Zemin heryerde tahta banyoya fayans  döşeyemiyom. Islandık tahtalar açılıyo sonra  :D. Şaka bir yana aynı bsp box yüzeyine nasıl birden fazla texture atılıyor. Cevap ve önerileriniz için teşekkürler.

UnLucky' Alıntı:
Çıldıracağım yakında. Ue4 de ev yapayım dedim. Bir bsp box A tek texture atılıyor. Zemin heryerde tahta banyoya fayans  döşeyemiyom. Islandık tahtalar açılıyo sonra  :D. Şaka bir yana aynı bsp box yüzeyine nasıl birden fazla texture atılıyor. Cevap ve önerileriniz için teşekkürler.

Nasıl aynı bsp box yüzeyine birden fazla texture atılıyor bilmiyorum ama pratik çözümler her zaman vardır.Yeni bir bsp box yaratıp onunla aynı seviyeye getirirsin ve fayansı döşersin.Bence en mantıklısı bu tabi yinede sen bilirsin :D

bsp box ın her hangi yüzeyini seçip materiali sürükleyip atınca sadece o yüzeye işliyor. hatta şimdi emin olmak için denedim üç yüzeye de farklı farklı materialler attım oldu :)

bence birden fazla texture atmaktansa orantısal olarak photoshop da kendin düzenleye bilirsin hem seni daha az uğraştırır. yada sean nında dediği gibi aynı boyutta bsp ayarlayıp onun üstüne atabilirsin . :)

Odaları delmek için ne kullanıyorsun?

Duvarları filan full bsp ile yaptıysan yanlış anlama ama zaman katili olmuşsun :D

Evin büyüklüğü kadar bir bsp oluştur ve odaları subtract bsp ler ile belirle.

Bu sayede zemine ve o odanın duvarına vs. istediğin şekilde istediğin textureyi koyabilirsin.

Ana bsp nin duvarları yine aynı oluyor. İnternet gelince 3d Max indiricem onla yapıcağım evi. Ue4 illallah ettirdi :D