leonscottkfm

Unreal MVP
31 May 2015
1,506
5
214
63
28
(34) İstanbul Avrupa
store.steampowered.com
Projeyi temize çekmek için saved ve intermediate klasörlerini falan sildim. Sonrsında ise böyle hata almaya başladım ama proje çalışıyor. Hem exesi hem de editörde çalışıyor sadece uyarı atıyor...

ThirdPerson ile ilgili hiçbir şey yok projemde hepsini sildim ben.

Hatayı sildiğin için alıyorsun zaten. Oraya onu geri koymalısın ya da yeni bir tane oluşturup aynı ismi vermelisin.

MKAupVlTR4RF

Eğer CPP projesiyse şu kodu sil, derle, artık bu hatayı almazsın. Ama BP projesi ise tam bilgim yok ama muhtemelen GameMode BP de bir bir fonksiyon falan vardır.
https://www.screencast.com/t/I22v4vcqF

Evet C++ projesi. Bakayım bir.
Dediğin dosyaları gördüm evet, kullanmadığım için hepsini sildim fakat sorun devam ediyor.
C++ hiç bilmem ama bi .SLN sine girdim fakat yanda classlarım gözükmüyor

Bakın hiçbir classım görünmüyor sağ panelde...

Proje klasöründe DerivedDataCache, Binary, Saved, ve Intermediate klasörlerini sil. Mavi ikonlu Uproject dosyasına sağ tıkla ve "Regenerate Project Files" ( ya da bu anlama gelen )  bir seçenek var. Onu seç. Bu SLN dosyanı yeniden oluşturacaktır. Sonra hemen yanında yeni oluşturulan SLN dosyasına çift tıkla ve biraz bekle. Eğer yine olmuyorsa ve git kullanmıyorsan benim bildiğim kolay bir yöntem yok maalesef. 
Not mesajı yeniden okuduğumda proje dosyalarını sildiğini farkettim, eğer yanlış anlamdıysam. Bu şekilde proje nasıl çalışır benim bir bilgim yok.