mcYaralı Üye 26 Ara 2018 158 3 18 29 Ağu 2019 #1 Arkadaşlar oyunu build etmeye bastığımda böyle bir hata aldım. Sebebi nedir? Anladığım kadarıylar ışıkları build etmiyor. Çünkü Failed the build light gibi birşey dedi.
Arkadaşlar oyunu build etmeye bastığımda böyle bir hata aldım. Sebebi nedir? Anladığım kadarıylar ışıkları build etmiyor. Çünkü Failed the build light gibi birşey dedi.
mcYaralı Üye 26 Ara 2018 158 3 18 30 Ağu 2019 #2 mcYaralı' Alıntı: Arkadaşlar oyunu build etmeye bastığımda böyle bir hata aldım. Sebebi nedir? Anladığım kadarıylar ışıkları build etmiyor. Çünkü Failed the build light gibi birşey dedi. Genişletmek için tıkla ... Fikri olan var mı? Oyla 0 Downvote
mcYaralı' Alıntı: Arkadaşlar oyunu build etmeye bastığımda böyle bir hata aldım. Sebebi nedir? Anladığım kadarıylar ışıkları build etmiyor. Çünkü Failed the build light gibi birşey dedi. Genişletmek için tıkla ... Fikri olan var mı?
O Ozzy Admin Yönetici UETR 29 Kas 2015 620 321 63 (34) İstanbul Anadolu 31 Ağu 2019 #3 Windows Defender veya kullandığınız virüs programı engel olabilir swarm'ın açılmasına. Oyla 0 Downvote