ClimbDown

Cezalı Üye
11 Tem 2015
1,147
-18
0
(53) Rize
Şimdi ilgili adminler vs.

Ben yanlış birşey yapınca uyarıyor.

Tamam doğru birşey,buraya kadar sıkıntı yok.

Millet gelmiş benimle ceviz geçiyor,buna niye adminlerin sesi çıkmıyor?

Blender amaçlı açtığım konuya blender den başka her cevap gelldi.

Bunları aşırı derecede tahrik ediyor.

Kaldırılmasının ve ilgili kişilere ceza verilmesi dileğiyle..

Saygılar.

Bir daha olursa konuştuklarım yine aynı olur sevgili arkadaşlarım. (!)

Yorum yapmana birşey dediğim yok,yorum içerikleri en başta değişince muhabbet kopup gidiyor.

Ben seninle ceviz geçsem hoşlanırmısın?

Bir samimiyetimiz olmadığı halde.

Biri gereksiz yorum veya resim attığında sinirlenen sensin dostum. Bunları kafana takmayıp gönderen kişiye söylersen siler zaten. Biz seni yanlış bilgi verme diye uyardik. Bunu yapan herkes uyarıyoruz zaten onun dışında saygı sınırları dışına çıkmayan hiçkimseye birşey dediğimiz yok. Burası bizden çok sizlerin forumu.

Khameria' Alıntı:
Biri gereksiz yorum veya resim attığında sinirlenen sensin dostum. Bunları kafana takmayıp gönderen kişiye söylersen siler zaten. Biz seni yanlış bilgi verme diye uyardik. Bunu yapan herkes uyarıyoruz zaten onun dışında saygı sınırları dışına çıkmayan hiçkimseye birşey dediğimiz yok. Burası bizden çok sizlerin forumu.

Tamamda hocam adam kaldırmıyorki.

Yorum attığında direk o resmi atıyor.

Kaldırın lütfen.

Adam konuda soru sormuş,sen buna gidipte dalga amaçlı başka bişe yazarsan sinirlenebilir normal bişe,arkadaslar lütfen bundan sonra konulara odaklanalım

Arkadaşım sen gelip bana demedin ki ben rahatsız oluyorum kaldırır mısın?, ben insanım benimle gelip insan gibi konuşursan insan gibi cevap veririm. Benim mizacım böyle hoşuna gitmiyorsa söyleme hakkın var ve söylemelisin de.

Mithrandir' Alıntı:
Arkadaşım sen gelip bana demedin ki ben rahatsız oluyorum kaldırır mısın?, ben insanım benimle gelip insan gibi konuşursan insan gibi cevap veririm. Benim mizacım böyle hoşuna gitmiyorsa söyleme hakkın var ve söylemelisin de.

Yok.

Artık hoşuma gidiyor.

Yap.

Yeterki yap.