TR26SkyWalker26TR

Yeni üye
16 Ağu 2019
182
10
0
(26) Eskişehir
Arkadaşlar merhaba. Üzerinde çalıştığım Tab Fire oyunumu online yapabilmek için YouTube'den ders almaya başladım. İlk başta online olayını halletmiştim. Oyuna kendi haritamı v.s dikkatsizce koyunca online çalışmaz halde geldi. Kendi assetlerimle baştan başlayayım dedim ancak açtığım sunucuya LAN üzerinden bağlanabilsem de, Lobi haritası ve menüsü gelmiyor. Lütfen yardımcı olun. İzlediğim videolar şunlar;
https://www.youtube.com/playlist?list=PLZlv_N0_O1gYqSlbGQVKsRg6fpxWndZqZ
Dediğim gibi bir şeyleri yanlış yapıyorum. Çünkü sunucu bulunduğunda başlaması gereken geri sayım Client'te başlamıyor. Ayrıca, Client üzerinden sunucu oluşturmaya çalıştığımda direkt ana menüye geri döndürüyor. Dedicated Server oluşturduğumda, sunucuyu hiç açamıyorum direkt döndürüyor ana menüye.

Ahh keşke önceden bulsaydım da uğraşmasaydım... Şimdiki sorum şu, multiplayer için can sistemini ve belirlediğim bir yerin trambolin olarak multiplayer sistemde çalışmasını nasıl sağlarım? Bir de blueprint projeye C++ dosya ekleyebilir miyim? Ayrıca -umarım sıkmamışımdır sorularla- Zeminden düşünce tekrar nasıl diriltebilirim oyuncuyu? Elbette sorduklarımın hepsi multiplayer sistem için.

TR26SkyWalker26TR' Alıntı:
Ahh keşke önceden bulsaydım da uğraşmasaydım... Şimdiki sorum şu, multiplayer için can sistemini ve belirlediğim bir yerin trambolin olarak multiplayer sistemde çalışmasını nasıl sağlarım? Bir de blueprint projeye C++ dosya ekleyebilir miyim? Ayrıca -umarım sıkmamışımdır sorularla- Zeminden düşünce tekrar nasıl diriltebilirim oyuncuyu? Elbette sorduklarımın hepsi multiplayer sistem için.

Konu içerisinde soru sorulmamakta. Form kurallarına haykırı. Yeni soruların  için yeni konu açabilirsin.