Floor'da kullanılan material'i almanız yeterli olacaktır. Normal olarak düz materyal değil bunlar, Material Instance diye geçiyor. Yani parametreleri siz değiştirebiliyorsunuz. Parlaklık, specular ayarı, yerde su biriktintileri yani poundsların parlaklığı vs.

Pardon, yanlış anlamışım :) Şöyle anlatayım; content browser üstünden Reflections'un klasörünü seçerek Migrate yapın. Sonra çıkan klasörü kendi projenize aktarın. Particle'ın tam olarak hangi klasörde bulunduğunu görmek isterseniz; Particle'a harita üstünde sağ tıklayarak Find in Content Browser seçeneğini seçin.

hocam bişi sorucam, projeme obje atınca parçalı bi şekilde vermesini istiyorum fakat, birleşik şekilde görünsün istiyorum yani kapı adında bi klasör açtım ve içine c4d ile yaptığım kapı modelini parçalı bi şekilde attım her kısmı editlenebilir şekilde fakat, ue4 bunu parçalarına ayırıp bütün modelin birleşimini kaldırıyor, teker teker el ile yeniden düzenleme yapıp kapıyı oluşturmak zorunda kalıyorum acaba bunun çözümü nedir?

Ertuncj Animations' Alıntı:
Tamamdır hocam oldu eyvallah :)  

Hocam birde benim oyun tps , tps'dan fps ye almayı biliyorum kamera açısını degiştirerek ama o zamanda çok bug lı oluyor duvardan falan geçiyor zıplarken, fps dosyalarını migrate yapsam karakter fps olur dimi ?
Hiç ona gerek yok; Content Browser üstünden "Add New" seçeneğini seçin. "Add Feature or Content Pack" butonundan FPS seçerek ekleyebilirsiniz direk.

Hocam maptaki tps karakteri silip fps olanı ekledim ama yine aynı tps nin ayarları kolu falan gözükmüyor ve tps de ayarladıklarımın aynısı var hızı falan fps ekledigim halde önceki gibi nasıl düzeltirim ?
az önce tps deki bp leri sildim şimdide player start tan başlıyor uçuyor karakter