mrtcnaslnts

Aktif üye
8 Ara 2019
607
2
44
28
Projeye eklediğimiz bir Metahuman Actorunu "Game Animation Widget" Ekranından seçip Projeyi başlattığımızda o karakterle oynayabiliyoruz. Ama bu o an için geçerli olan bir durum. UE kapatıp açsak ya da leveli tekrar yüklesek yine UEFN karakteri karşımıza çıkıyor Metahuman karakterimiz değil. UEFN karakterinin Animasyonlarının tamamını retarget edip yeni bir AnimBP oluşturmak çok zahmetli iş. Az önceki anlattığım sistem aslnda buna gerek bırakmıyor ama kalıcılık da sağlamıyor karakterde. UEFN karakterinin BP içerisine Metahuman skeletal meshlerini koyup Leader pose şeklinde ayarlasak uyumsuzluk oluyor kafa kol yamuluyor bu da çözüm değil. Ne önerirsiniz?

UEFN karakterini bilmiyorum ama işin sonunda ikisi de bir ACharacter'den türemiş olan nesne.

"Game Animation Widget" Ekranından seçip"

Derken, buradan hangi butona tıkladığında, hangi fonksiyonu çağırınca senin işine geliyorsa onu çağırabilirsin en kısa yol olarak.

Onu çözdüm çözmesine de. Adamlar GASP i çözdürmemeye yemin etmişler sanki Animation Bp tam bi karmaşa tam bi keşmekeş. Animasyon state eklicem pistol rifle knife gibi ama bambaşka bir sistem neresinden tutacaz neresini düzeltecez çözmek çin işkencesi içinden çıkamadım.