ibrahimhoca

Yeni üye
6 Nis 2016
22
0
0
(3) Afyonkarahisar
Arkadaşlar Max te yaptığım çalışmayı UE4 te ımport ediyorum. sahneye taşıdığım objelerin gizmosu tekbir merkezde duruyor. Ben gizmoyu objenin kendi merkezine veya herhangi bir noktasına taşımak istiyorum. Nasıl yapabilirim?

ibrahimhoca' Alıntı:
Arkadaşlar Max te yaptığım çalışmayı UE4 te ımport ediyorum. sahneye taşıdığım objelerin gizmosu tekbir merkezde duruyor. Ben gizmoyu objenin kendi merkezine veya herhangi bir noktasına taşımak istiyorum. Nasıl yapabilirim?

3ds max den unreal a export icin ue4 fbx exporter s riptini kullaniyorsaniz move each object to 0.0.0 secenegini secin. Eğer kullanmiyorsaniz objeyi max de kordinat duzleminde ojgine tasiyin sorun çözülür

numannuman' Alıntı:
ibrahimhoca' Alıntı:

3ds max den unreal a export icin ue4 fbx exporter s riptini kullaniyorsaniz  move each object to 0.0.0  secenegini secin. Eğer kullanmiyorsaniz objeyi max de kordinat duzleminde ojgine tasiyin sorun çözülür

ben expoert ederken tüm objelşeri secip öyle export ediyorum, bu aşamada öyle bir seçenek (ove each object to 0.0.0 )  çıkmıyor. Max te ben 0 naktasında çalışıyorum. Bizim maxte objenin gizmosunu değiştirdiğimiz gibi (hierarchy menüsünden affect pivot only gibi) bir menüsü yokmu? ben bulamadım.