teknosoft

Yeni üye
7 Tem 2016
2
-2
0
Almanya
Arkadaslar Singleplayer ve Multiplayer olarak oynayabilecegimiz bir oyun Programlamayi düsünüyorum.
1080p cözünürlügünde olacak oyunda benimle beraber calismak isteyen herkesi grubuma davet ediyorum.

Oyun hakkinda: Oyunun story modunda 2 farkli story olacaktir.
Polisin basrol oynadigi story ve suclunun Basrol oynadigi story.

Polis: Hikayesi Akademide baslayan polis Arkadasimiz meslegini istekle yapiyor. Ana görevi Sehrin en büyük mafyasini hapse göndermek. bunu basarabilmek icin 0dan basliyor.

Hirsiz: hirsiz dememe bakmayin. her tür sucta parmagi olacak bir karakterden bahsediyorum. Polislerin girmeye korktugu bir suc bölgesinde yasiyor. ve istanbulun en zengin yerinde yasayabilmek icin tehlikeli görevlere katiliyor.

oyunun story si böyle arkadaslar multiplayerde daha zengin planlarim var. her oyunda görülen multiplayera benzemeyecek bir planim var.

Lazim Kisiler:

animasyon: 22

Harita sorumlulari: 120

Texture sorumlulari: 28

c++: 10

Grafik Editörleri: 56

Blueprint: 15

Arkadaslar takim halinde calisabilmek icin bir plan hazirladim ve oyunun acik dünya oyunu olmasini istiyorum bu nedenle cok fazla sayida katilimciya ihtiyacim var. haritamiz istanbulun biraz kücültülmüs hali olacaktir. plana göre takim halinde calisirsak oyunumuzu kolaylikla programlayabiliriz ve 6 aylik bir süre icerisinde full hd ve gercekci bilgisayar oyunumuzu tamamlamis oluruz. benimle birlikte calismayi istiyorsaniz özel mesaj yollayabilirsiniz cevaplarinizi beklyiorum

teknosoft' Alıntı:
Arkadaslar Singleplayer ve Multiplayer olarak oynayabilecegimiz bir oyun Programlamayi düsünüyorum.
1080p cözünürlügünde olacak oyunda benimle beraber calismak isteyen herkesi grubuma davet ediyorum.

Oyun hakkinda: Oyunun story modunda 2 farkli story olacaktir.
Polisin basrol oynadigi story ve suclunun Basrol oynadigi story.

Polis: Hikayesi Akademide baslayan polis Arkadasimiz meslegini istekle yapiyor. Ana görevi Sehrin en büyük mafyasini hapse göndermek. bunu basarabilmek icin 0dan basliyor.

Hirsiz: hirsiz dememe bakmayin. her tür sucta parmagi olacak bir karakterden bahsediyorum. Polislerin girmeye korktugu bir suc bölgesinde yasiyor. ve istanbulun en zengin yerinde yasayabilmek icin tehlikeli görevlere katiliyor.

oyunun story si böyle arkadaslar multiplayerde daha zengin planlarim var. her oyunda görülen multiplayera benzemeyecek bir planim var.

Lazim Kisiler:

Arkadaslar takim halinde calisabilmek icin bir plan hazirladim ve oyunun acik dünya oyunu olmasini istiyorum bu nedenle cok fazla sayida katilimciya ihtiyacim var. haritamiz istanbulun biraz kücültülmüs hali olacaktir. plana göre takim halinde calisirsak oyunumuzu kolaylikla programlayabiliriz ve 6 aylik bir süre icerisinde full hd ve gercekci bilgisayar oyunumuzu tamamlamis oluruz. benimle birlikte calismayi istiyorsaniz özel mesaj yollayabilirsiniz cevaplarinizi beklyiorum

Ben texture ve grafik sorumlusu olurum

Kod:
Hevesinizi kırmak istemem fakat forumu bu kadar kullanan üye sayısı yok, yanlış yerde arıyorsunuz...... Çok yanlış hemde ....

bu gün her şey çok normal gidiyordu hayatım taki bu mesajı görene kadar ülkemizde bir ubisoft gibi firmanın olması için nelerimi vermezdim derken arkadaş ubisoft tarzı bir işten bahsediyordu haberlerde televizyonlarda bu senaryo bu fikir konuşuluyordu aman allahım bu gerçekmiydi bu konu bu oyun onseksen pee olması inanınılır gibi değildi ve hemen bu sitenin yöneticisine başvurdum beni de kabul etsin diye alsınlar gruba diye şimdi çok mutluyum bu arkadaşın grubuna katılmak için can atıyorum......

Kardeşim hevesini kırmak istemem ama ilk olarak 251 kişiden bahsediyoruz imkansız bir rakam 2 farklı story mod olcak diyosun bunun için profesyonel dublaj ekibide lazım aynı zamanda ki story modda internetten bulacağın animasyonlar sana yetmeyecek 0dan bir sürü animasyon yapılması gerekicek ki bunlar çok uzun işler bence sen şimdiden bırak bu proje işini