durablee121

Yeni üye
1 Ara 2016
12
0
0
(34) İstanbul Avrupa
Merhaba arakdaşlar epic gamesin orjinal sitesinden son sürüm olarak unreal engineyi indirdim ve yükledim fakat LAUNCH dediğimde bir türlü program başlamıyor hiç bir hata falanda vermiyor boşa tıklıyorum yani neden böyle bişey yapıyor olabilir bilenlerin yardımcı olmasını bekliyorum arkadaşlar .

LZavkV.png

Bu ekrana kadar sıkıntı yok sonra oradaki launch a basıyorum oyun motorunun açılması gerekirken hiç bir şey olmuyor
Eğer hiç bir hata da vermiyor ise yüklerken doğru yüklememiş olabilirsin tekrar yükle ve yüklendikten sonra bilgisayarı yeniden başlat ve öyle dene şuradan setup u indir EpicGamesİndir

KralArsla10' Alıntı:
Bu ekrana kadar sıkıntı yok sonra oradaki launch a basıyorum oyun motorunun açılması gerekirken hiç bir şey olmuyor
Eğer hiç bir hata da vermiyor ise yüklerken doğru yüklememiş olabilirsin tekrar yükle ve yüklendikten sonra bilgisayarı yeniden başlat ve öyle dene şuradan setup u indir EpicGamesİndir

Hallettim Dostum Konu Kapanabilir.

durablee121' Alıntı:
KralArsla10' Alıntı:

Nasıl hallettin belki diğer kullanıcılara faydası olur.

KralArsla10' Alıntı:
durablee121' Alıntı:

Nasıl hallettin belki diğer kullanıcılara faydası olur.

Silip Baştan Yükledim Ayrıca Visual Studio 2015 i kurdum sorun ortadan kalktı . Kesinlikle hiç bir duraksama yapmadan programı yüklemek gerekiyor arkadaşlar yoksa dll eksik falan diyor birde masaüstü kısayolundan giriş yaparsanız hatasız giriş yapabilirsiniz ekran kartınızın tamamı ile güncel olması gerekiyor yoksa sürekli hata logu gönderiyor .

durablee121' Alıntı:
Silip Baştan Yükledim Ayrıca Visual Studio 2015 i kurdum sorun ortadan kalktı . Kesinlikle hiç bir duraksama yapmadan programı yüklemek gerekiyor arkadaşlar yoksa dll eksik falan diyor birde masaüstü kısayolundan giriş yaparsanız hatasız giriş yapabilirsiniz ekran kartınızın tamamı ile güncel olması gerekiyor yoksa sürekli hata logu gönderiyor .

Nasıl hallettin, aynı sıkıntı bende de var... Yardımcı olur musunuz ?

alican' Alıntı:
durablee121' Alıntı:

Nasıl hallettin, aynı sıkıntı bende de var... Yardımcı olur musunuz ?
Olurum tabiki dostum . İlk yüklememde yüklemeyi durdurmuştum galiba eksik dosya yüklemiş kaldırıp hiç durdurmadan hatasız bir şekilde yükledim ondan sonra DLL hatası verdi visual studio 2015 i kurdum onuda hallettim grafik sürücünü son sürüme yükselt güncel tut bir problem çıkmıyor .

Arkadaşlar ,merhaba.

Benim benzer sorun var ama sorun Epic Games uygulaması açılmıyor.Yüklendi,sekmeden tıklıyorum bekleme modunda duruyor.2 defa sildim yükledim yine aynı.

M1 Pro kullanıyorum .M1 destekli sürüm çıkınca yükleyeyim dedim ama daha Epic GAMES bile açılmadı.Intel tabanlı diğer bilgisayarda sorun olmamıştı.Epic Games uygulamasına baktığımda Intel tabanlı görünüyor.Evrensel M1 uyumu olanı indirme olanağı yok sanırım  ?

Sorun çözülmüştür...Ön bellek temizlendi ,tekrar denendi sorun kalmadı.