Oyun_Yapımcısı

Cezalı Üye
15 Ağu 2016
11
-7
0
(34) İstanbul Anadolu
Arkadaşlar şimdi benim sorum tam olarak oyun yapmak için bi level açıp sıfırdan kendimiz bir map olarak hazırlarız ve bu hazırladığımız oyun map'ini oyunumuzda kullanırız biliyorsunuz ki video oyunlarında hani bi oda kurup süre belirlersiniz ya ben bu süreyi ayarlamaya çalışıyorum yani kısaca map'ime bir zaman belirleyeceğim ve bu zaman bittiğinde aynı odaya yönlendircek ve bir puan tablosu çıkmasını istiyorum yani sıralama bu aşşağıdaki olay tam olarak,
oda kuran oyuncu > odada başlatılan level üzerindeki oyun maçı > levele belirlenen yada seçilen süre > Süre bitişi vepuan tablosu puan tablosundanda kurulan odaya yönlendirme > maç sonu not aç bitmiştir odaya yönlendiriliyorsunuz gibi bir olay yapmaya çalıştım yapamadım yardımcı olur musunuz ?

nazim' Alıntı:
Epic Games'in MarketPlace'nin içinde sanırım öyle bir plugin vardı.Bir bak bulursan açıklama kısmında tutorialı vardır onu izle.

Dakikaya göre kontrol edip işlem yapabilirsin.
MkPaZg.png

nazim' Alıntı:
Epic Games'in MarketPlace'nin içinde sanırım öyle bir plugin vardı.Bir bak bulursan açıklama kısmında tutorialı vardır onu izle.

Hangi plugin kardeş, bi yardımcı olursan sevinirim. Kısaca pluginin adı bu desen yeterli olacaktır benim için.

dumbbell' Alıntı:
nazim' Alıntı:

MkPaZg.png
Benim dediğim olay diyelim ki oyuna 16:59 gibi bir süre ayarlarladım ve bu süre ve 60 saniyede 1 dakika azalıcak ve bu 16 dk ka bitince widgete yönlendirecek istediğim olay bu ama widgete yönlendirmeden önce bi oyun mapındaki oyunu sonlandıracak. Tam olarak demek istediğim olay bu youtubede böyle bi video yok bulamadım.

Oyun_Yapımcısı' Alıntı:
nazim' Alıntı:

Hangi plugin kardeş, bi yardımcı olursan sevinirim. Kısaca pluginin adı bu desen yeterli olacaktır benim için.

dumbbell' Alıntı:
MkPaZg.png
Benim dediğim olay diyelim ki oyuna 16:59 gibi bir süre ayarlarladım ve bu süre ve 60 saniyede 1 dakika azalıcak ve bu 16 dk ka bitince widgete yönlendirecek istediğim olay bu ama widgete yönlendirmeden önce bi oyun mapındaki oyunu sonlandıracak. Tam olarak demek istediğim olay bu youtubede böyle bi video yok bulamadım.

Biraz mantık yürütürsen basit. Aynı sistemi ters çevireceksin arttırmak yerine azaltacak, 60 değil 0 olunca yapacak. Biraz kendinden birşeyler katmayı öğrenmelisin.

Abi cidden denedim yapamadım bak hatta 
Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.
bu linkteki adam saat yapıyo bu olayın tersini yani dakikayı kullanmak istedim saniye ile burdaki olay artıyo ben bu olayın tersini yani zamanı azaltmasını istedim olmadı. Bi yardımcı olursan bana bi görüntü atarak çok memnun olurum. Tam 1 Senedir çözemedim bu sorunu aradım, araştırdım, yapmaya çalıştım olmadı.

Oyun_Yapımcısı' Alıntı:
bu linkteki adam saat yapıyo bu olayın tersini yani dakikayı kullanmak istedim saniye ile burdaki olay artıyo ben bu olayın tersini yani zamanı azaltmasını istedim olmadı. Bi yardımcı olursan bana bi görüntü atarak çok memnun olurum. Tam 1 Senedir çözemedim bu sorunu aradım, araştırdım, yapmaya çalıştım olmadı.

D3lVRZ.png

dumbbell' Alıntı:
Oyun_Yapımcısı' Alıntı:

D3lVRZ.png

Cevap için çok teşekkür ederim, dumbbell kardeş.