mrtcnaslnts

Aktif üye
8 Ara 2019
545
2
41
28
Marketplace de satılan animasyonları kendi tasarladığım karakterlere retarget ederek kullanmak istiyorum ama karakter iskeletleri mannequinle tam olarak aynı olmadığı için istediğim görüntüyü alamıyorum pek gerçekçi animasyonlar çıkmıyor ortaya bazı kemiklerde bozukluklar oluyor. Bu yüzden mannequin iskeleti üzerinden kraktererimi tasarlamak istiyorum fakat onu da dışarı export ederken iskelet bozuk düzeltme kısmı da biraz zahmetli. Bununla alakalı çözüm önerisi olan varmı acaba. Düzeltilmiş manequin iskeleti varsa bildiğiniz link atabilirseniz sevinirim.

Unreal den blendera skeleton export etmek çok iyi çözüm değil ne yazık ki. Maya ve Unreal in "Animation and rigging tools" plugin ini kullanman bir çözüm olabilir. Bunun haricinde sadece tam uyumlu animasyonları indirmek en kolay çözüm. Bir de Unreal içinde bir sürü animasyonla ilgili tool var. Sıfırdan rig yapmaya kadar. Eğer iyi öğrenirsen Unreal içerisinde herhangi bir animasyonu düzeltmek gayet mümkün.

Valla elimle kemikleri tek tek düzenledim Mannequin Meshi sildim skeleton üzerine yeni karakter tasarlaması yaptım retarget vs yaptım canavar gibi oldu hiç sırıtmıyo

Screenshot_1.png

Bu opsiyonu kullanırsan bone ları doğru şekilde blender a import edebilirsin