Arkadaşlar merhaba;

Forumumuzun, Steam de nur topu gibi bir oyunu oldu : )

Bu süreçte bana destek olan herkese sonsuz teşekkürler.

Her ne kadar oyunu tek kişi yapmış gibi görünse de; bu forumdaki herkesin bu projede emeği vardır.
Özellikle Jacky' nin, oyun adam olsun diye harcadığı saatleri ve efsane beta tester Phyrexian ' ın emeğini ödeyemem : )
Ayrıca ClimbDown' ın da manevi desteği az değildir : )

Hepinize teşekkürler.

Mesel şu an itibari ile Steam'de 4.99 $ dan, 10 TL' den satışa çıkmıştır.

http://store.steampowered.com/app/440690/

Saygılarımla..

Kartta hiç para kalmadığından şimdilik alamıyorum ama ilk imkanda satın alıp deneyeceğim, eline sağlık çalışman için. Ayrıca aldığın notlardan derleyeceğin rehberi de heyecanla bekliyoruz.

Bu arada arkadaşlar biraz geç oldu ama;

eğer oyunu oynamak isterseniz bana özel mesajla bildirin, size key göndereyim : )

Birde mesaj atmadan önce "mesaj alma" özelliğinizin kapalı olmadığından emin olun : )

Öncelikle elinize emeğinize sağlık. Oyununuzu insanların satın almadan önce en azından bir bölümlük deneme versiyonunu edinebilmeleri  fikir edinmek açısından  iyi olurdu. Esasen sizde bu konuda  ürün anahtarı gönderebileceğinizi (demo)  belirtirken mesaj atma gereği duydum. Yanlış anlaşılmasın ki kimseye akıl verme gibi bir niyetim yoktur sonuç itibariyle sizler bu işin içinde bilir kişiler olarak en doğrusunu yapıyorsunuzdur benimki sadece bir öneri olarak yer edinmiş olsun biz gene satın alır desteğimizi yapıma yeşil ışık yaptığımız gibi belli ederiz  ilginize teşekkürler.

Şöyle bir video hazırladım kendi çapımda. Umarım faydası olur :)

Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.

lejyoner' Alıntı:
Öncelikle elinize emeğinize sağlık. Oyununuzu insanların satın almadan önce en azından bir bölümlük deneme versiyonunu edinebilmeleri  fikir edinmek açısından  iyi olurdu. Esasen sizde bu konuda  ürün anahtarı gönderebileceğinizi (demo)  belirtirken mesaj atma gereği duydum. Yanlış anlaşılmasın ki kimseye akıl verme gibi bir niyetim yoktur sonuç itibariyle sizler bu işin içinde bilir kişiler olarak en doğrusunu yapıyorsunuzdur benimki sadece bir öneri olarak yer edinmiş olsun biz gene satın alır desteğimizi yapıma yeşil ışık yaptığımız gibi belli ederiz  ilginize teşekkürler.

Demo sürüm için geç kaldım biraz. Mesajını aldım ama hesap ayarlarında sanırım " özel mesaja kapat" seçeneğin aktif. O yüzden cevap yazamadım. Kayıtlı mail adresine bir key attım. İyi eğlenceler , destek için teşekkürler : )

RecLast' Alıntı:
Şöyle bir video hazırladım kendi çapımda. Umarım faydası olur :)

Teşekkürler kardeşim : )

Elinize emeğinize sağlık hocam, üstünde titizlikle uğraşılmış muazzam bir yapım olmuş diyebilirim Başarılarınızın devamını dilerim. 

Destek olabileceğimiz birşey varsa elimizden geldiği kadar yardımcı oluruz.

Teşekkürler : )

Bu arada daha önce söylediğim gibi Serial isteyecekseniz profilinizi mesaj almaya açın. Gelen mesajların hiçbirisine forum üzerinden cevap yazamadım.
Bende kayıtlı mail adreslerine gönderdim ama sanırım mailleri alamadınız, kontrol ediyorum aktif olmamış keyler.

EK olarak : Bu mesaj alma sistemi default da aktif olsa da isteyen kapatsa daha iyi mi olur sanki :huh:

qukla' Alıntı:
Teşekkürler : )

Bu arada daha önce söylediğim gibi Serial isteyecekseniz profilinizi mesaj almaya açın. Gelen mesajların hiçbirisine forum üzerinden cevap yazamadım.
Bende kayıtlı mail adreslerine gönderdim ama sanırım mailleri alamadınız, kontrol ediyorum aktif olmamış keyler.

EK olarak : Bu mesaj alma sistemi default da aktif olsa da isteyen kapatsa daha iyi mi olur sanki  :huh:
Normal üyeler için bu sorunu düzeltmiştim, MVP Grubunda olduğundan dolayı gözden kaçırmışım. Şimdi özel mesaj gönderebilmen sorun olmayacaktır :)