Başka bir oyun motoruna aitmiş o dosya anladığım kadarlıyla

rebuilt edilsinmi diyor,evet deyince rebuilt edemiyorsa motor surumune uyun dll yi bulup atınca sorun çozulecektir

Jacky' Alıntı:
Bu hatayı sıfırdan yarattığınız bir projeyi açarken mi alıyorsunuz? Öyleyse yarattığınız proje BP'mi yoksa C++'mı? Bugüne kadar herhangi bir plugin kullandınız mı?

Projenin içine open world demo collection,water planes,game textures material pack aktardım.Epic games learn bölümünden indirdim.bide photoshopdan ayarladığım textureler var.onun dışında hiç bişey kullanmadım.kullandığım texturelerin formatı png tga felan.ondan olabilir mi?

bir süre üzerinde uğraştığım projelerde alıyorum.sıfırdan başlatılanlarda öyle birşey olmuyor.

Ekli dosyalar

• Screenshot_5.jpg
    Screenshot_5.jpg
    30.3 KB · Görüntüleme: 4
Running C:/Program Files/Epic Games/4.8/Engine/Binaries/DotNET/UnrealBuildTool.exe MyProject Development Win64 -project="C:/Users/Onur/Documents/Unreal Projects/MyProject/MyProject.uproject" -rocket -editorrecompile -progress -noubtmakefiles gibi bir log çıkıyor.Sonra ekdeki gibi error veriyor.

Rebuild işlemi için acaba Visual studio felan mi gerekiyor.

Ekli dosyalar

• Desktop 31-7-2015 21-05-26-375.png
    Desktop 31-7-2015 21-05-26-375.png
    24 KB · Görüntüleme: 4
Arkadaşlar bu hatanın çözümü çok basitmiş.Bu hata yüzünden bir kaç projemi silmek zorunda kaldım halbuki.Şimdi basit bir projede oluştu.İşin komik tarafı bulmak için çok kafa patlattım.En sonunda ingilizce bir sitede çözüm buldum.Sizde bu kadar aramayın ve zaman kaybetmeyin diye bir video çektim.Video da mikrofon ayarlarından gürültü tutma seçeneğini işaretledim(fan sesi gelmesin diye).Buda sesin alçalmasına sebep olmuş sanırsam.Bunun için kusura bakmayın.İşte video:
Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.