urcu' Alıntı:
Ne diyosun illa örnekleri sıralamı diyosun rezil olmıcakmısın ozaman neyse güzel kardeşim senle kaybedecek vaktim yok yolunuz açık olsun
Asıl sen ne diyorsun, bu hangi dil? Söyle de biz onu öğrenelim bari.
Seni en başından düzgünce uyardım.
urcu' Alıntı:
Lütfen yazı düzenini gözden geçirin. (cahitburak)
Nasıl bir egon var anlamıyorum. Neyin kafası bu. 'Bu yazımla onlarca forumda yazdım' demişsin bir de. Hangi cahil aptallarmış da hiç ses etmemişler. Dünyanın en çok kullanılan soru sitesi Stack Exchange' e bir gir yaz bakalım. Noktalama işaretlerine kadar düzeltirler, İngilizce'nin de anadilin olup olmamasını umursamazlar. Kişisel fikrimdir (forumu bağlamaz), böyle yazmaya devam edeceksen; bırak burayı hiçbir yere hiçbir şey yazma zaten. Çoluk çocuk okur, örnek alır falan. Gerçi onlar çok daha ileri bir noktadalar bu konuda. Çünkü dünyanın her yerinde eğitim sistemi önce okuma-yazma öğretir. Onu bilmiyorsan hiçbir şey bilemezsin. Böyle 'despot' ifadelerle de karşılamazlar, birşeyin biryerine yerleştirir, gönderirler adamı.
hydrojan' Alıntı:
Selamlar. Sorunu deneme yanılma yolu ile çözmüş bulunmaktayım. 2 sıkıntı vardı.
1. Brushların lightmap resolution ayarını 32'den 4'e düşürdüm.
2. Bahçe kısmında polygonu fazla olan çok ağaç vardı. Onları şimdilik sildim ve titreme sorununu çözdüm şimdilik.
Böyle sıkıntılarla karşılaşanlar olursa bu çözüm yollarını deneyebilirler.
Senin de sorun biraz trollendi, kusura bakma. Ayrıca bu çözüm benim de işime yarayacak. Aynı sorunlar bende de oluyordu, Oculus'un kalibrasyon ayarlarından kaynaklandığını düşünmüştüm. Tekrar deneme şansım olursa, sonucu buraya yazarım.