numannuman

Yeni üye
26 Tem 2015
15
0
0
(52) Ordu
Arkadaslar package ile ilgili bi kaç sorunum var.
1. Yaptigim video  material, play dedigimde çok güzel bi şekilde sahnede oynuyor ancak package yaptığım zaman oynamiyor.  Bunu nasıl halledebilirim
2. Grafik ayarlari için menu yaptım. Çözünürlük, Gölge, efek kalitesini vs. ayarlamak için.  Play olsun veya standalone game modunda olsun güzel bi şekilde çalışıyor. Ancak yine package yaptığımda atadigim tuşa basiyorum çalışmıyor. Eksik yaptığım bişey mi var. Yardimci olabilir misiniz.

1. Level BP(veya hangi BP içinden çaldırmak istiyorsanız videoyu) içinde bir media player değişkeni yaratmanız, değişkene çaldırmak istediğiniz videoyu atamanız ve EventBeginPlay(veya hangi event ile başlamasını istiyorsanız) ile çaldırmanız(Play) gerekiyor.

Jacky' Alıntı:
1. Level BP(veya hangi BP içinden çaldırmak istiyorsanız videoyu) içinde bir media player değişkeni yaratmanız, değişkene çaldırmak istediğiniz videoyu atamanız ve EventBeginPlay(veya hangi event ile başlamasını istiyorsanız) ile çaldırmanız(Play) gerekiyor.

Ben video yu BP şeklinde değil de media texture olarak yapıp tv modeline atadim. Sizin dediğiniz şekilde nasıl yapacam yol gosterebilir misiniz. Benim istediğim şey play dediğim anda sahnedeki tv de video texture yaptığım materialin oynaması.