mcYaralı

Üye
26 Ara 2018
158
3
18
Arkadaşlar burdaki hata nedir? Yardım ederseniz sevinirim.

dLq7Q4.png

Ozzy' Alıntı:
İlk ihtimal şu OSS'den kaynaklı yüksek ram kullanımı olduğundan crash veriyor. Kaç GB Ram'e sahipsiniz? Ek olarak SSD veya HDD bölümlerinizin boş alanı ne durumda?

16gb ddr4 3000Mhz ram'e sahibim. 20gb ssd de de yer vardı. Paket ettiğim yer hdd ama.

mcYaralı' Alıntı:
mcYaralı' Alıntı:
16gb ddr4 3000Mhz ram'e sahibim. 20gb ssd de de yer vardı. Paket ettiğim yer hdd ama.

şimdi napayım?

Ben bu sorunu geçen yaz düzeltmiştim fakat hatırlamıyorum. Saved ve intermediate "yazılışını bilmiyorum" bu 2 dosyayı sil öyle dene ...

mcYaralı' Alıntı:
mcYaralı' Alıntı:

şimdi napayım?

Ama ben ramla alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü bende 8 gb 3000 mhz ram var birçok şeyi build edebiliyorum 30 dakkada. Ekran kartımda kötü 2 gb r7 370 var 256 bit. İşlemi iyi amd ryzen 3 1300x 500 gb hdd var ssd yok. Dediğim gibi çok yüksek grafikli ışıklandırmalı şeyleri build edebiliyorum. Texturelerle alakalı bu hata hatta textureleri buildlemiyor bulanık oluyor. Ama ben bu sorunu  project settings ten texture ayarlamaları yaparak çözmüştüm öyle hatırlıyorum sadece.
Ayrıca proje içinde çok yüksek değişkenler kullandıysan onları bir kontrol et saçma döngüler değişkenler varsa.