5 Haz 2015
40
-1
0
(6) Ankara
Merhabalar, basit bi kapı açma animasyonu yapacağım, bspyi static mesh'e çeviriyorum ve pivot noktasını köşeye doğru alıyorum ama matineyi açtığımda tekrar o kapı objesine geldiğimde pivot noktası eski yerini alıyor (matine açıkken kapının zaten pivot noktasını değiştiremiyorum) o yüzden matinee ekleyemiyorum. yani basit bi olayda bile bu kadar takılırken insanın kendine olan güveni gidiyor nasıl oyun yapacaksın sen diye yardım ederseniz sevinirim

işin ilginç tarafı kapı ve kapı kolunu gruplamıştım ve o zaman pivot noktasını değiştirmek istedim oldu yani eski yerine gelmedi ve matinemi hallettim :) ama sonuçta her objeyi birşeylerle gruplamayacağız yani hala sorunum devam ediyor aslında

Editör içinde pivot yerini değiştirince kalıcı olmuyor, o yüzden modelleme programında ayarlamanız lazım onu.

4.9'da şöyle bir özellik gelecekmiş: https://forums.unrealengine.com/showthread.php?81192-Engine-Features-Preview-8-20-2015 > Pivot Offset Feature
Bu istediğiniz gibi değiştirebilecek sanırım; ne tür kısıtlaması olduğundan tam emin değilim henüz. 4.9 tam sürüm de bu hafta içi çıkacak diyorlar.

hocam pivot noktası yapmak istediğiniz objeyi modellemenin orjin noktasına getirirseniz sorun çözülüyor. şu an için böyle bir çözüm var. sanırım arkadaşın dediği gibi de 4.9 da bununla ilgili bir özellik gelecekmiş.