Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba uetr ailesi Ben Thunderbolt yani ben böyle diyorum ama adım ilker soyadım Yıldırım Trakya Üniversitesi Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri Öğrencisiyim . İlk Posttan sizden bikaç öneri isteyeceğim Şuan C dilini bitirmek üzereyim ama c++ hakkında bilgim pek yok ue4 başlamayı kafaya koydum Kodlab ue4 eğitim setini aldım şuandan itibaren naasıl bir çalışma planı yapmalıyım şuanki bilgisayarım özellik bakımından kötü denecek Asus x551m derslerden geri kalmayayım diye idarelik aldım 4 gb ek ram sipariş ettim ama fayda edeceğini sanmıyorum bu yüzden ue fazla kullanamıyacagımı biliyorum. Yazın Güzel Bir Sistem Almayı Planlıyorum bu sürelerde neler yapmalıyım nasıl ilerlemeliyim sizce. Teşekkürler..
Yeni bir sistem alana kadar, motorun grafik özelliklerini düşürün ve Blueprint / C++ çalışmalarını yapın derim. Bunun sebebi, işin arkaplanda çalışan kod yapılarıyla takılmadan uğraşabilmeniz için. Youtube üstünden örneklere ve derslere göz atarak Blueprint üstünde kendinizi geliştirebilir ve mantığını çok rahat bir şekilde kavrayabilirsiniz.
Kısaca, sisteminizi toparlayana kadar sisteminizi zorlayacak işlemlerden uzak durunuz; çünkü yetersiz bir sistem, kullanıcıyı motordan soğutabiliyor
Buradaki videolar blueprintler açısından işin özünü kavramana yetecektir. Animation Blueprint ile ilgili olan tutorial mükemmel ayrıca, kesinlikle incele o tutorial'i. Unreal Engine kitaptan öğrenilecek bir şey değil bence, ne kadar çok vakit harcarsan o kadar çok öğrenirsin daha fazlasını.
Bende KodLab dan almıştım kitabı ilk defa UE4 ü açıp kullanmaya başlayanlar gibi insanlara hitap ediyor. İngilizcede daha hello diyemeyenlerin alacağı İngilizce kitabına benzetebiliriz. Aramıza hoş geldin yaklaşık 6 aydır bu formdayım sağ olsunlar her soruma cevap verdiler .
okadarda değil canım ngilizcemiz azda olsa var hem algoritma kurmayıda iyi beceririm geriye kalan tek şey bilgi onuda forum sayesinde hallederiz inşallah
hoşbulduk