Merhabalar :)

Sizin için ufak bir çalışma yaptım.. Umarım işinize yarar.. Basınca çalışan bırakınca duran dediğinizde aklıma ilk oyunlarda araba kornası geldi.. Sanırım sizde benzer bir iş için kullanacaksınız..

Önce oyun sahnene bir adet Ambient Sound ekle.

Sonra examplemap blueprinte gel ve her hangi bir tuş ile aşağıdaki şemayı oluştur.

Oynatacağın ses dosyasını da sahnene eklediğin Ambient Sound a tıklayarak ekleye bilrsin.. Oyun başladığında sesin çalmasını istemiyosan o sekmelerden biraz daha aşağıda Auto active var onun tikini kaldır save complier et ;)

şöyle yapabilirsin w-a-s-d firstpersoncharacter BP ye gir orda inputlar var Forward input left move right move falan bunların anlamı sağa sola ileri geri haraket etme kısımlarının oluştuğu yerdir.. Buralardan hepsinden çıkış alarak Play ve stop a gir Örnek olarak ileri e basıldığında play basılmadığındada stop çalışsın gibi. Eğer yapamazsan resimle anlatmaya çalışırım.. Kolay gelsin ;)

Birinizde googleye unreal engine footstep tutorial yazmadımı yahu? :D

Animasyonda ekleyebilirsin bu sesi,başka yollarıda var fakat yukarıda arkadaşın yazdığı tamamen mantıksız bir sistem.(Arkadaş yanlış anlamasın,ben de ilk zamanlarımda yaptığım bp leri silip yenilerini yapmak zorunda kaldım :) )