U urcu Yeni üye 30 Eyl 2015 29 0 0 (38) Kayseri 17 Eki 2015 #1 oyunu play yaptığımda sol üst köşede yakılmayan objeler için verilen unbuild object uyarısını nasıl silebilirim
oyunu play yaptığımda sol üst köşede yakılmayan objeler için verilen unbuild object uyarısını nasıl silebilirim
cahitburak Yeni üye 13 Ağu 2015 740 160 0 37 Belirtilmemiş tr.linkedin.com 17 Eki 2015 #2 urcu' Alıntı: oyunu play yaptığımda sol üst köşede yakılmayan objeler için verilen unbuild object uyarısını nasıl silebilirim Genişletmek için tıkla ... Yakılmayan objelerden kastınız nedir bilmiyorum ama uyarıları gidermek için sorunları gidermeli ve build almalısınız. Oyla 0 Downvote
urcu' Alıntı: oyunu play yaptığımda sol üst köşede yakılmayan objeler için verilen unbuild object uyarısını nasıl silebilirim Genişletmek için tıkla ... Yakılmayan objelerden kastınız nedir bilmiyorum ama uyarıları gidermek için sorunları gidermeli ve build almalısınız.
U urcu Yeni üye 30 Eyl 2015 29 0 0 (38) Kayseri 17 Eki 2015 #3 cahitburak' Alıntı: urcu' Alıntı: oyunu play yaptığımda sol üst köşede yakılmayan objeler için verilen unbuild object uyarısını nasıl silebilirim Genişletmek için tıkla ... Yakılmayan objelerden kastınız nedir bilmiyorum ama uyarıları gidermek için sorunları gidermeli ve build almalısınız. Genişletmek için tıkla ... build almadan sol üst köşedeki unbuild uyarısını görmek istemiyorum bir yolu varmıdır Oyla 0 Downvote
cahitburak' Alıntı: urcu' Alıntı: oyunu play yaptığımda sol üst köşede yakılmayan objeler için verilen unbuild object uyarısını nasıl silebilirim Genişletmek için tıkla ... Yakılmayan objelerden kastınız nedir bilmiyorum ama uyarıları gidermek için sorunları gidermeli ve build almalısınız. Genişletmek için tıkla ... build almadan sol üst köşedeki unbuild uyarısını görmek istemiyorum bir yolu varmıdır
Jacky Admin Yönetici UETR 9 Şub 2015 1,013 310 83 (35) İzmir store.steampowered.com 17 Eki 2015 #4 DISABLEALLSCREENMESSAGES konsol komutunu kullanıp kaldırabilirsiniz. Yalnız eninde sonunda ışıkları build yaptırmanız gerekecek eğer statik aydınlatma kullanacaksanız. Oyla 0 Downvote
DISABLEALLSCREENMESSAGES konsol komutunu kullanıp kaldırabilirsiniz. Yalnız eninde sonunda ışıkları build yaptırmanız gerekecek eğer statik aydınlatma kullanacaksanız.