tyksodeveloper

Yeni üye
25 Tem 2023
21
0
0
(47) Mardin
Ben bir Blueprint oluşturdum (coin), içine girince yok olan ama target pointlere ışınlandığı gibi direk yok oldukları için tam çalışmıyor oyun. Oyuna girer girmez otomatik para artıyor bunu nasıl düzeltebilirim? Target point adamdan saymamasını istiyorum. Bunu nasıl yapacağım?

_I2FXz.png
 bu box collisionun içine target point girince bozuluyor ve geldiği gibi gidiyor altta level bleprint var zaten görünce anlarsın
vPz8Bm0eTs.png

1 nci resimde ne collision olursa olsun hidrojen kapsülü yok olsun demişsin. Ne yapmak istediğini tam bilmiyorum ama direk ne değerse değsin yok olmasını söylediğinden o da öyle yapıyordur. Çarpan actor orada gördüğün "Other Actor" o yüzden onu cast etmen gerekiyor. Senin cast orada boş duruyor. Ayrıca Actor sınıfına cast ediyor. Yani bir node da iki yanlış. Eğer içeri giren actor benim oyuncu karakterimse destroy demek istiyorsan Other Actor ü PlayerCharacter sınıfın neyse ona cast etmen gerekiyor. Sonrada cast ten çıkan actor IsValid ise destroy olması lazım.

2 nci resimde döngü kullanmalısın. Döngü nedir nasıl yapılıyor bilmiyorsan mutlaka öğrenip sonra bu yaptığını yapmaya çalışmalısın.