Phyrexian

Admin
Yönetici
UETR
5 Şub 2015
797
204
43
Istanbul
www.unrealengineturkiye.com
Selamlar. Bu konu üstünde, işe yarayan ücretsiz araçları paylaşırsanız; bu yoruma ekleyebilirim. Ben kendi bildiklerimi açıklamaları ile birlikte yazıyorum;

Texture & Materyaller için

• GIMP / Photoshop alternatifi olarak düşünülebilir.
  • Normal Map Generator / Materyaller için normal map oluşturma aracı.

Modelleme & Çizim için

Ses için

• Audacity / Ses editörü
  • 99Sounds / Ücretsiz ve yüksek kalitede ses efektleri

Bedava Objeler ve Textureler Barındıran Siteler

Derleme
Oyun Şablonları(Templates)

Teşekkürler.

Model konusunda sıkıntımız yok ama texture işi çok sıkıntılı

Bu arada makehuman sitesinde ticari kullanım yapılıyormuş ama bazı kurallara uymaliymisiz
Bu kurallar nedir bilginiz varmı?

Çok konuşuyorum ama olsun

Yeni eklediginiz sitede ticari izin varmi?

Şu anda türkçe olarak yardım almanın farkını hissediyorum,unreal engine forumunda çok vakit kaybetmiştim anlasilan

Sağolun, bu arada session hakkında bir konu acmistim konu hakkında bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim

Bir projem var fakat blueprint önüme taş koymaya çalışıyor sanirsam

darkactions' Alıntı:
merhabalar make human da osmanlı tarzı kiyafet seti olan var mıdır? bunu nasıl bulabilirim kıyafeti başka bir program indirip tasarlayabilirmiyim?
Make Human üstünde osmanlı tarzı kıyafet setini bulmanız zor bence. Max veya blender gibi modelleme programları üstünde modelleyerek karaktere aktarabilirsiniz tabi.

Make Human dersleri için en iyisi youtube'a bakmak, oradaki dersleri takip edebilirsiniz zira orada iyi anlatımlı ders bulursanız ilgili siteyede mutlaka erişirsiniz.(Örnk: Videoların sonunda yada başında site ismi yer alabilir.)

"Hocam Make Human derslerini nereden alabilirim? "

Make Human dersleri için en iyisi youtube'a bakmak, oradaki dersleri takip edebilirsiniz zira orada iyi anlatımlı ders bulursanız ilgili siteyede mutlaka erişirsiniz.(Örnk: Videoların sonunda yada başında site ismi yer alabilir.)

darkactions' Alıntı:
unreal motorunu yeni öğrenmeye başladım blenderdan nasıl kıyafet oluşturabiliriz? yardımlarınız için teşekkürler :)
Merhabalar, hocam Blender üstünde fazla bilgimiz yok site adında anlaşılacağı üzere Unreal konusunda bilgimiz var :p Blender için bir çok tutorial vardı Youtube üstünde.
Örneğin;
Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.

Kaan ÖZTÜZÜN' Alıntı:
darkactions' Alıntı:
merhabalar make human da osmanlı tarzı kiyafet seti olan var mıdır? bunu nasıl bulabilirim kıyafeti başka bir program indirip tasarlayabilirmiyim?
Make Human üstünde osmanlı tarzı kıyafet setini bulmanız zor bence. Max veya blender gibi modelleme programları üstünde modelleyerek karaktere aktarabilirsiniz tabi.

Kaan ÖZTÜZÜN' Alıntı:
darkactions' Alıntı:
unreal motorunu yeni öğrenmeye başladım blenderdan nasıl kıyafet oluşturabiliriz? yardımlarınız için teşekkürler :)
Merhabalar, hocam Blender üstünde fazla bilgimiz yok site adında anlaşılacağı üzere Unreal konusunda bilgimiz var :p Blender için bir çok tutorial vardı Youtube üstünde.
Örneğin;
Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.

teşekkürler hocam en yakın zamanda videoyu inceliyeceğim :9