savior44

Yeni üye
28 Kas 2015
3
0
0
(44) Malatya
Log file open, 10/11/23 22:38:19
LogWindows: Failed to load 'aqProf.dll' (GetLastError=126)
LogWindows: File 'aqProf.dll' does not exist
LogProfilingDebugging: Loading WinPixEventRuntime.dll for PIX profiling (from ../../../Engine/Binaries/ThirdParty/Windows/WinPixEventRuntime/x64).
LogWindows: Failed to load 'VtuneApi.dll' (GetLastError=126)
LogWindows: File 'VtuneApi.dll' does not exist
LogWindows: Failed to load 'VtuneApi32e.dll' (GetLastError=126)
LogWindows: File 'VtuneApi32e.dll' does not exist
LogWindows: Started CrashReportClient (pid=11872)
LogWindows: Custom abort handler registered for crash reporting.
LogInit: Display: Running engine for game: TopDown
LogCore: UnrealTraceServer: Trace store launch successful
LogTrace: Initializing trace...
Yapmadığım şey kalmadı son sürüm güncel UE5 yüklü ve kaç kez kaldırdım kurdum halen bu hatayı verip çöküyor motor. Genellikle bir menü açıldığında, blueprint içinde sağ tıklandığında veya kayıt ederken hata vermeden direk kapanıyor. Hata yüzünden projemde ilerleyemedim. Son çare format atmayı düşünüyorum. 16gb ram ve RX 6600 ekran kartı var.

Clean build yapmayı denedin mi? Bu soru şu demek.
 1. DerivedDataCache, Binaries, Intermediate, Saved klasörlerini tamamen sildin mi ?
 2. Arkasından eğer projen C++ projesi ise SLN dosyasını yeniden oluşturdun mu.
 3. Sonra projeni açıp sıfırdan "Rebuild" yaptın mı ?

Clean build yaptıysan ve halen bu hatayı alıyorsan bu hatanın ne yapıldıktan sonra ortaya çıktığına odaklanabilirsin. Mesela bir plugin falan mı kurmuştun. En kolay ve hızlı çözüm Source Control de en son çalışan zamana geri dönmek. Eğer kullanmıyorsan hep söylüyorum:" Eğer tek başına çalışıyor olsanız dahi Source Control her zaman olmalı. Sadece zamanda geriye gidebilmek bile göz ardı edilemeyecek kadar çok büyük bir avantaj".

Hepsini denedim sorun devam etti format attım sıfırdan hiçbir eklenti vs. yüklemeden yeni bir proje açtım yine aynı şekilde motor çöküyor. Artık donanımsal, özellikle ekran kartı ile bir uyumsuzluk olduğunu düşünüyorum. Ayrıca UE4 de bir sorun bulunmuyor sadece 5 de oluyor bu sorun.