Hem verdiğin bilgilerden dolayı, hem de yorumun için teşekkür ederim.cahitburak' Alıntı:Tam ve sade bir anlatım olmuş. Bu video ile belki platforma bağlı karşılaşılabilecek, istisnai sorunlar hariç tüm paketleme işlemleri yapılabilir.
Shipping ile ilgili soru işaretlerini de giderelim. Shipping, dağıtıma, son kullanıcıya gitmesi gereken paket türüdür. Shipping, sadece geliştirme aşamasını ilgilendiren tüm içeriğin dağıtımdan temizlenmesini sağlar. Örneğin Editör'ü ilgilendiren metadata yada geliştirme sırasında hataları görmek istediğiniz log işlemleri hepsi son kullanıcıya gitmeden önce Shipping build ile projeden kaldırılır. Böylece daha hızlı çalışan, daha sade, son kullanıcıyı ilgilendirmeyen içeriğin (belki bazıları ticari sırrınız yada kullanıcının bilmesini istemeyeceğiniz şeylerle ilgili bilgi veriyordur) temizlendiği bir paket elde edilir.
Phyrexian' Alıntı:Hem verdiğin bilgilerden dolayı, hem de yorumun için teşekkür ederim.
Bu arada, bir sorum var; bilgin var mı bilmiyorum. UDK kullanırken paketlenen projelerde, .exe dosyalarının kısayollarının sonuna "-editor" ekleyince projenin editörü açılıyordu. UE4'de bu mevcut mu?
nurisural' Alıntı:Elinize sağlık, çok faydalı bir ders olmuş.
Devamını da bekliyoruz.
Phyrexian' Alıntı:Packaging error çok genel bir kavram. Log içerisinde neden hata verdiğinin, hangi dosya yüzünden işlemi yapamadığını belirtir. Log dosyasından yola çıkılarak çözüm bulunur.
Bilgisayar sisteminiz nedir? Işıklandırma dinamik mi statik mi? Başka bir bilgisayarda performans nasıl?ibrahimhoca' Alıntı:Phyrexian' Alıntı:Packaging error çok genel bir kavram. Log içerisinde neden hata verdiğinin, hangi dosya yüzünden işlemi yapamadığını belirtir. Log dosyasından yola çıkılarak çözüm bulunur.
bende bu şekilde yapıyorum ama sahnede hareket ederken çok kasılıyor. evermotion un unreal projelerini açıyorum aynı şekilde denemek için paketliyorum hiç bir takılma yok. hangi ayarları kontrol etmem gerekiyor.
Phyrexian' Alıntı:Bilgisayar sisteminiz nedir? Işıklandırma dinamik mi statik mi? Başka bir bilgisayarda performans nasıl?ibrahimhoca' Alıntı:bende bu şekilde yapıyorum ama sahnede hareket ederken çok kasılıyor. evermotion un unreal projelerini açıyorum aynı şekilde denemek için paketliyorum hiç bir takılma yok. hangi ayarları kontrol etmem gerekiyor.
Unreal Engine Türkiye topluluğunun çalışmasını sağlamak için isteğe bağlı olarak çerezleri kullanmaktayız.