cuguli01x

Yeni üye
12 May 2024
1
0
1
Herkese iyi günler dilerim arkadaşlar. Benim problemim eskiden yaşanmıştı fakat tekrar böyle bir sorunla karşılaşırsam ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bundan 1 ya da 2 yıl önce bilgisayarımda bir sıkıntı olmuştu, düzelttim(ya da ben öyle sandım). O günden sonra Unreal Engineye girdiğimde ev interneti azalıyordu. Bunun tam olarak tanımını anlatamayacağım ama şu şekilde açıkayabilirim; evde internet vardı fakat çok azdı. En az 2mb indiren internetim 500 kb lere inmiş durumdaydı. Sorun için internete baktım fakat fazla bilgi bulamadım, bende tek çözümü silmekte buldum. Unreal Engine indirmeyi düşünüyorum tekrardan Fakat aynı sorunlar karşılaşırsam nasıl düzelteceğimi bilmiyorum. Sorun indirdiğim sürümde miydi yoksa internetimiz de mi sıkıntı vardı ?

Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden herkese teşekkürler <3

@erginegider belirttiği gibi, Unreal Engine ile internet eğer veri akışı için programlanan bir proje üstünde çalışılmıyor, dış bir server ile projenin iletişime geçmesi gibi bir durum yoksa veya local'de değil de başka bir sunucu üstünden bir sorgu API isteklerinde bulunmuyorsanız internetinizin azalması / kota bitmesi gibi durumlar başka bir uygulama üstünden olabilir.

Epic Games libcurl kullanarak default olarak Unreal Engine projelerinden veri topluyor, tabii bu datalar çok yüksek MB'lar olduğunu zannetmiyorum, kaldı ki bu özelliği de kapatabilirsiniz...

Belki Ethernet veya Wifi kartınızı monitoring yaparak bir sonuca ulaşabilirsiniz.