Mertdevelop

Yeni üye
28 Tem 2024
2
0
1
5.4.3 sürümünde yeni bir oyun projesi açmaya çalıştığım zaman bu hatayı alıyorum
Failed to process file {ConfigFile}.
her türlü klasörü sildim yeniden oluşturup denedim motoru sildim yükledim yine aynı yardım edebilirseniz sevinirim ayrıca sadece blueprintte çekiyorum sıkıntıyı c++ için hala denemedim ve c++'da kodlamıyorum şuanlık

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    663.1 KB · Görüntüleme: 8
5.4.3 sürümünde yeni bir oyun projesi açmaya çalıştığım zaman bu hatayı alıyorum
Failed to process file {ConfigFile}.
her türlü klasörü sildim yeniden oluşturup denedim motoru sildim yükledim yine aynı yardım edebilirseniz sevinirim ayrıca sadece blueprintte çekiyorum sıkıntıyı c++ için hala denemedim ve c++'da kodlamıyorum şuanlık
Proje oluştururken seçtiğin lokasyon çok saçma bir yerde. Belgelerim / Unreal Projects seçmelisin. Ya da Masaüstüne oluşturmayı dene. Ama doğrudan C: diski içerisine oluşturmaya çalışma projeyi.
Sorun devam ederse, Temp, Local klasörlerine girip Unreal ile ilgili her şeyi kaldır Cacheler dahil. Hatta gizli dosyaları göster yap ve Appdata adlı dosyaya da gir orada Unreal ile ilgili ne varsa sil. Daha sonra Unreal Engine sil ve en baştan kur.
Projeyi de belgelerim klasörünün içindeki Unreal Projects adlı klasöre oluştur. Eğer böyle bir klasör yoksa elinle oluştur.